Párizs a hűtlenség európai fővárosa
Címlap / Párizs a hűtlenség európai fővárosa

Párizs a hűtlenség európai fővárosa

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Párizs lett a hűtlenség európai fővárosa a házasságon kívül izgalmakat keresők körében készített európai internetes felmérés szerint. 

Hűtlenkedése kedvenc helyszínéről kérdezett meg 950, 30-55 év közötti európait egy internetes társkereső oldal, a Gleeden júliusban. Az üzleti szférában népszerű Gleeden "közvélemény-kutatásának" eredményei persze kétségbe vonhatóak, mégis figyelemreméltóak.

A "szakmai kiküldetése során mely város(ok)ban voltak házasságon kívüli kalandjai" kérdésre adott válaszok alapján a hűtlenség európai fővárosa Párizs lett a szavazatok 52 százalékával, ezt követi Milánó (38 százalék), Barcelona (36 százalék), Brüsszel (31 százalék) és London (28 százalék).

Az oldal közleménye szerint a külföldi szemináriumokon vagy kiküldetéseken "sokan nem haboznak összekötni a kellemeset a hasznossal". A megkérdezettek 38 százaléka a "szabadságnak" és a "kísértésnek" nem tud ellenállni, míg 35 százalékuk a "magányt" és az "unalmat" enyhíti kalandokkal. A válaszadók 27 százalékát az csábítja el, hogy tudják, "senki sem fogja felfedezni a félrelépést".
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2360 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x