Zöld szex Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Címlap / Zöld szex

Zöld szex

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Reciklált műanyagból készült bilincsek, engedélyezett kivágású fából való műfallosz, újratölthető, vagy napelemmel működő vibrátorok, vegán ízlésnek megfelelő, vagyis állati eredetű anyagokat nem tartalmazó fogamzásgátlók, olajszármazékoktól mentes síkosítók - az amerikai szexüzleteket is elérte a fenntartható fejlődés áramlata.  

A tengerentúlon a nulla szennyezésű élvezeti cikkeknek már neve is van: ecorotic.

Immár az on-line kereskedelembe is betörtek, és a vásárlók között akadnak olyanok is, akik nem sajnálnak 232 dollárt fizetni egy lila "nyuszikáért", amelyet természetes szilikonból készítettek. Különösen kerülik az olyan műanyagokat, amelyeknek orvosi kutatások kimutatták rákkeltő vagy spermakárosító hatását.

A szexjátékok fő gyártási helye San Francisco és környéke, amely amúgy is híres környezettudatosságáról a 60-as évek hippimozgalmai óta. Az üzletet szigorúan tudományos alapokra helyezik: a termékeket két szexológus, Carol Queen és Charlie Glickman ellenőrzi, akik munkásságuk középpontjába az egészség és a szexuális nevelés, valamint a fenntarthatóság és az élvezet ideális kombinációinak felfedezését állították.

(A képen egy zene hatására "távirányítással" rezgő környezetkíméló vibrátor látható.)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4958 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x