Foglalkozása: szexjátékszer-tesztelő
Címlap / Foglalkozása: szexjátékszer-tesztelő

Foglalkozása: szexjátékszer-tesztelő

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Tökéletesen elégedett munkájával az a brit nő, aki foglalkozásszerűen szexjátékszer-tesztelő. 

A 24 éves Nat Garvey két éve dolgozik a munkakörben, eddigi pályafutása során már több mint ezer szexeszközt próbált ki. Önértékelése szerint nem szexmániákus, hanem a normális mérvű brit női vágyak megtestesítője - ami minden bizonnyal így is lehet, mivel munkaadói a széles piac végett fizetik, nem pedig maroknyi szélsőség kedvéért.


Garvey kötetlen munkaidőben dolgozik. Házimunkázik, mármint munkáltatója megbízásait otthon teljesíti. Éves fizetése 25 ezer font - havonta bő 700 ezer forintnyi. Teste átlagos, ez is foglalkoztatási előfeltétel, mivel a nagy átlagot kell képviselnie. Az állás meghirdetését a világhálón fedezte fel, és inkább csak viccből jelentkezett rá, de hamarosan komolyan vette. Nem csinál titkot foglalkozásából, családja és barátai egyaránt tudják, mivel foglalkozik. Párja szerint neki van a legjobb állása a világon, amivel a nő egyet is ért.    

"A munkám mókás, változatos, megtaláltam a számításom, jobbat nem is kívánhatnék. Kipróbáltam már mindenféle fura és csodálatos eszközt, bár akadt köztük néhány borzasztó is. Osztályozom a játékszereket és hetente jelentést írok róluk" - idézte a szexmeóst a The Sun című brit lap.

Nagy-Britanniában évente mintegy 4 millió eszköz kel el, és mivel egyre kevésbé számít tabunak a téma meg ördögtől valónak a portéka, mind több fogy belőle.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3325 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x