Jogosan kér kártérítést munkáltatójától egy szex közben...
hirdetés
Címlap / Jogosan kér kártérítést munkáltatójától egy szex közben megsérült nő

Jogosan kér kártérítést munkáltatójától egy szex közben megsérült nő

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Kártérítést követel munkáltatójától egy nő Ausztráliában, amiért megsérült szeretkezés közben - bár a sérülést nem amiatt szenvedte el, ám éppen munkahelyi kiküldetésen volt. 


Rendezvénynaptár
A szex nem tartozik feladatkörébe, személyzeti főnökként dolgozik egy kormányhivatalnál. A kiküldetésen szállodai szobájában pásztorórázott egy férfival, amikor a fejére zuhant egy lámpabúra, és úgy arcon csapta, hogy kórházi kezelésre szorult. Az eset miatt kártérítést követelt munkaadójától azzal érvelve, hogy a hotelszobát munkahelye fizette, így övé a felelősség is az ott történt balesetért.

Munkaadója nem volt hajlandó fizetni, az ügyből per lett, amelyet első fokon elvesztett a nő, ám a héten az ausztrál szövetségi bíróság felülbírálta az ítéletet, és jogosnak minősítette a canberrai nő kárpótlási igényét, mivel álláspontja szerint közömbös, hogy a felperes éppen mit művelt a szobában.

"Ha kártyázott volna, akkor minden további nélkül, eleve jogosult lenne a kártérítésre" - idézte John Nicholas bírót a Daily Mirror című brit lap.


 
 
[ 3089 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x