Meztelen látogatóknak tartottak tárlatvezetést egy bécsi...
hirdetés
Címlap / Meztelen látogatóknak tartottak tárlatvezetést egy bécsi férfiakt-kiállításon

Meztelen látogatóknak tartottak tárlatvezetést egy bécsi férfiakt-kiállításon

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-23

Meztelen látogatóknak tartottak tárlatvezetést hétfő este egy bécsi férfiakt-kiállításon - számolt be róla az osztrák média. 

 

Rendezvénynaptár
Mintegy háromszázan vettek részt a különleges tárlatvezetésen, amelyet egy naturista egyesület ismételt unszolására rendezett meg a Leopold Múzeum.
 
A rendhagyó múzeumi program apropóját a neves intézmény aktuális kiállítása adta. A Meztelen férfiak 1800-tól napjainkig című tárlat a férfiakt történetét mutatja be, többek között Paul Cézanne, Auguste Rodin és Andy Warhol alkotásain keresztül.
 
A termeket a rendes nyitva tartási idő után nyitották meg a fedetlen test hívei előtt. A program sok külföldi érdeklődőt is vonzott: németeket, oroszokat és szlovákokat - közölte a múzeum. 
 
 
"Felejthetetlen élmény. Egy kicsit hűvös van, de nagyon érdekes" - mondta az egyik nő az osztrák rádiónak.
 
Az ádámkosztümös vendégekkel ellentétben a múzeumi dolgozók magukon tartották ruházatukat, ahogy a sajtó nagy számban megjelent képviselői is. 
 
"Ezúttal meztelenül álltak előttem a látogatók, de engem ez egyáltalán nem zavart" - mondta a múzeum egyik művészettörténésze. 
 
"Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mennyi meztelenséggel ért egyet. A nyilvános helyeken egyértelmű szabályok vannak, ezekkel én is egyetértek, de magánintézményekben meg lehet teremteni a teret ehhez, és úgy tartom helyesnek, hogy megteremtsük a lehetőséget" - tette hozzá. A tárlatvezető szerint csak a sajtó élénk érdeklődése zavarta kissé a látogatókat a művészet elmélyült élvezetében.
 
A múzeum egy korábbi közlése szerint a férfiakt-kiállítás bizonyult a legnépszerűbb tárlatuknak 2012-ben. A kiállítással nem utolsósorban vitát akartak provokálni arról, hogy a női meztelenséggel összehasonlítva a férfiaktok megjelenése a nyilvánosságban sokkal kevésbé elfogadott. A kiállítás plakátja valóban megosztotta a bécsi közönséget. A tiltakozások hatására a falragaszok egy részén később maga a múzeum ragasztotta le az intim részeket.

 
 
[ 4350 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x