HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-20
Címlap / Psziché / Egy családhoz mentem férjhez?

Egy családhoz mentem férjhez?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-20

Huszonötig válogat, utána meg várogat ... tartja a mondás a rátarti, későn férjhezmenő lányokról. Minél több kialakult szokása van egy embernek, annál nehezebben találja meg helyét a kapcsolatokban.  

 

Pasi-pánik
Amikor huszonnyolc éves elmúlt már az ember lánya, erősen foglalkoztatja, mikor is fogja megszülni két-három gyerekét, és ki is lesz a gyerekek eltartója-apja. Bizony kevés a szabadon heverő harmincas férfi, aki nem szélhámos vagy meleg. Ha tehát olyat talál az ember, aki legalábbis nem házas, ha csak nem maga az ördög, lecsap rá. Hanem könnyebb egy-két éjszaka múltán teherbe esni, mint örökre megkapni a férfiút.

Ha a férfinak nincs is felesége, de lehet már gyereke
Esetleg olyan gyereke, akihez nagy szeretettel kötődik, akivel eddig együtt járt nyaralni, kirándulni, esetleg egészen hasonló az érdeklődésük is – nem véletlenül. Tegyük fel, hogy a férfi festő, a lánya pedig művészettörténet iránt érdeklődik. Vagy együtt járnak motocross versenyekre. Egyszóval nem akarnak elszakadni egy új kapcsolat miatt. A férfi bemutatja a lányának jövendő testvérének anyját, a lány immel-ámmal tudomásul veszi, hogy a férfiak ilyenek (meg persze az anyja se volt jobb a Deákné vásznánál, hiszen ő maga is egy kapcsolatból született), megpróbálnak békésen eléldegélni egymás mellett. Szerencsés a helyzet, ha külön lakásban élnek, s nem kell játszani a mostohaszülő szerepét.

Ha pedig a lány maga is szülő lesz, s nemsokára közel egyidős gyerekeik lesznek, még a lány anyja is bevonható esetleg az összes gyermek nagymamájaként rövid időre felmenteni a szülőket az állandó gyermekfelügyelet munkája alól.

Anyós - nem porhanyós!
Amikor a fiatalasszony férjül veszi a férfit, a férfi anyját, lányát, annak az anyját is meghívják, remélve, hogy a négy nő kitűnően megérti egymást, jól tudnak egymáshoz alkalmazkodni, és a gyermekek nevelése is elrendeződött. A nagymama egyedül nevelte fel két gyermekét, megérdemli, hogy családtagként tartsák számon minden összejövetelen.

És valóban, mindnyájan jól nevelt kultúremberek, soha egy hangos szó nem jut el a férfi füléig. Csak bent magában fortyog mindenki, nem a másik miatt, hanem éppen saját tehetetlenségében főve.

 – Elrabolták a fiamat – morog az édesanya.
 – Pont ezt a nőt kellett elvennie az apámnak, most aztán megjárta – kárörvend a lány.
 – Na, ide már csak én hiányzom – gondolja a régi társ, és akivel éppen összejön, annak a panaszait erősíti.
A fiatalasszony pedig szüli a gyerekeket, és nem érti, minek kell férje jövedelmét megosztani a többiekkel. A férfi tudja, hogy amikor a lánya felnőtt, ő még pályája kezdetén volt, és stafirungot se tudott adni neki, sőt nem vett részt az esküvőjén se, mert neki is éppen új kisgyermekével kellett foglalkoznia. Most már van mit aprítani a tejszínbe, szívesen gondoskodna felnőtt lányáról is valamennyire, de a felesége számon kéri, mire költötték el a pénzt.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[848]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x