Mit csinálhat két nő a wc-ben?
Címlap / Psziché / Mit csinálhat két nő a wc-ben?

Mit csinálhat két nő a wc-ben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-13

Vannak dolgok, amiket a nők kifejezetten szeretnek együtt csinálni. Például kettesben meglátogatni az illemhelyet. De miért?  

A nagy titok
A férfiak persze nevetve legyintenek ezekre, mondván: ezek csak véletlen egybeesések, vagy női hülyeségek, kérem. Ne tulajdonítsunk már ekkora jelentőséget ilyesfajta női csacskaságoknak. Bár valószínűleg sokuk fantáziáját begyújtja azért a kérdés: mi történhet például az illemhely zárt falain belül két nő között?

Nos, nem kell semmi pikánsra gondolni.

A közös wc-re járás motivációi egyébként is szerteágazóak. Először is, egyedül megközelíteni a toalettet némelykor felelőtlennek tűnik, hiszen egy magányos nő a székek és asztalok labirintusában bóklászva könnyen válhat kósza férfitekintetek és kéretlen szavak céltáblájává. Egy barátnővel felszerelkezve azonban máris bátrabban vesszük az akadályokat. Olyan ez, mint a napi smink. Ahogy felkerül az arcra, máris egyfajta védőpajzsként funkcionál.

Ráadásul a magukon könnyíteni szándékozók hosszú sorát is könnyebb kivárni, ha van kivel beszélgetni, és közösen elviselni a kritikus női pillantások egész garmadáját.

De lépjünk tovább.

Mire jó még a toelett-társ?
Egy ízig-vérig nő teljes menetfelszerelésben közelíti meg a célpontot, így táskák, kabátok és egyéb kiegészítők hadát hurcolja magával- ezek biztonságos elhelyezése és őrzése is alkalmi kísérőnk feladatává válik, mint ahogy a kilincs nélküli ajtó előtti strázsálás is.

A férfiak bizonyára nem ismerik az idegen wc-k kellemetlen velejáróit. Egy kilincs nélküli ajtó ugyanis kissé megnehezíti a wc funkcionális és nyugodt használatát. Az őrző-védő társ jelenléte azonban megnyugtatja a női lelket, aki nem hajszolja bele magát őrült kapkodásba a „rányitók” miatt.

De vannak itt jóval fontosabb szempontok is.

Alkalmi pletykálda
A tükör előtt ácsorogva, sminkkészítés és fésülködés közepette nincs is jobb egy kiadós pletykálkodásnál, amit férfitársaink jelenléte nélkül tehetünk meg. Ilyen szempontból a nyilvános wc-nek misztikus szerepe van, afféle piactérként funkcionál, ahol szaftos pletykák, történetek cserélhetnek gazdát.

Mindemellett itt aztán kölcsönkérhetjük társunk szuper sminkkészletét, szemrevételezhetjük egymás öltözetét-ilyenkor van mód az apróbb öltözködésbeli malőrök kijavítására is. Egyszóval valódi rekreációs pillanatok részeseivé válhatunk, s megújulva léphetünk a minket már türelmetlenül váró férfitársasághoz, aki épp azon elmélkedett: mit csinálhat két nő a wc-ben?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4250 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x