Terapeuta képzés a Mandala Oktatási Központban
Címlap / Psziché / Terapeuta képzés a Mandala Oktatási Központban

Terapeuta képzés a Mandala Oktatási Központban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Mandala Oktatási Központ Magyarország első olyan akkreditált intézménye, amely egyedülálló módon ötvözi és oktatja a pszichológiát és a transzperszonális pszichológiát, mely a nyugati pszichológiát és a keleti filozófiákat foglalja egységbe. 

A központ hamarosan pszichológia és transzperszonális pszichológia program akkreditált képzést indít.

Mit nyújt ez a képzési forma?
A tanulmányi évek alatt a hallgatóknak módukban áll a pszichológia tantárgyai mellett filozófiát, valláslélektant, thanatológiát (haláltan), meditációt és alternatív terápiás módszereket tanulni.

A képzés egyik erőssége a gyakorlatközpontú szemléletmód, ilyenformán a hallgatóknak már az iskola falain belül lehetőségük nyílik a szakmai tapasztalatszerzésre. A csoportos foglalkozások során esetbemutatások és szupervíziós munka segíti a tanulók fejlődését.

A Mandala Oktatási Központ öt modulból álló színvonalas képzése lehetővé teszi, hogy a hallgatók egy kivételes utat bejárva, végül sokrétű és kiterjedt tudásra tegyenek szert. Az ismeretek megszerzésén túl a személyiség fejlődésére is nagy hangsúlyt fektet az oktatás.

A lélek és tudat fejlődése
Épp ezért a Mandala Oktatási Központ tanárai úgy gondolják, hogy a transzperszonális pszichológia elsajátításához kellő időre van szükség, hiszen az egyúttal egy fejlődési folyama, a lélek és tudat, fejlődésének átélését is jelenti, mely később a pszichoterápiában hasznosítható.

A képzés során különféle tudattágító módszereket tanulnak a hallgatók, hogy elsajátítsanak minden olyan technikát, amely saját élmény formájában eljuttatja őket a fejlődés azon szintjére, ahol már transzperszonális terapeutaként ők is képessé válnak mások segítésére.

Az oktatás részeként átélhető saját élmény része a holotróp légzés és az egyéb gyógyító légzéstechnikák, így a gyógyító munka a fizikai érzékelésen kívül kiegészül egy teljesebb és kifinomultabb érzékeléssel, amely a terapeuta hatékonyságát fokozza.

Mire hasznosítható a képzés?
Napjainkban egyre nagyobb szükség van a magasan képzett és elhivatott segítő szakemberekre, akik a lélek gondozását illetően nyitottak egy gyökeres és hatásos szemléletváltásra. Terapeutáink, az öt modul elvégzését követően, alkalmassá válnak olyan speciális problémák kezelésére is, amilyen a drog okozta szenvedés, a halálközeli élmény, a haldoklás vagy a családban bekövetkező halál feldolgozása.

Rugalmasság
Az egyes modulok egymásra épülnek, fokozatosan mélyítve a tanulók tudását. Lehetőség van azonban az adott modul végén a képzés elhagyására, ekkor a hallgató szociális és szakmai kompetencia bizonyítványt kap, amely az aktuális tudásszintet figyelembe véve teljes értékű képzettségnek számít, és ily módon alkalmassá teszi őt a munkavállalásra.

A képzés részletei
Az elméleti oktatás kéthetente szombaton 10:00 - 18:00-ig;a gyakorlati képzés kéthetente hétköznap 16:00-20:00-ig tart

Október elejéig várjuk a hallgatók jelentkezését!
További információk: a
www.mandalaoktatas.hu oldalon

Telefon: 06-30/ 529-88-84 , 06-30/ 529-89-35

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 14885 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x