Egy meditáció, ami feltölt és ellazít
Címlap / Psziché / Egy meditáció, ami feltölt és ellazít

Egy meditáció, ami feltölt és ellazít

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

Meditáljunk együtt, hogy a belső békénkre lelhessünk. Találjuk meg a lelkünk valódi középpontját, a csendet és a nyugalmat, ebben a forrongó, lázadó világban.  

Azért írok most nektek, hogy nyugodtabb boldogabb életet éljetek, mint én. Ha mindazt, ami a lelkem mélyén van: csodálatos érzéseket, vágyakat, energiát nem is adhatom át; legalább egy porszemnyit hadd véssek kőbe, hogy megmaradjon valami a rengetek emlékből, érzésből, gondolatból.

Amikor lehunyt szemekkel csöndet keresve, nyugodtan ellazulok ... Tudom, hogy nyugodtan alszol.

Eljön a hajnal, és nem fekszem le, mert szeretem az éjszaka csendjét. Harmóniát, szeretetet érzek magamban, amit gondolatban eljuttatok feléd. Elképzelem, hogy van időm és lehetőségem azokkal a dolgokkal foglalkozni, amelyekre legbelül vágyom. Szeretet, nyugalom és harmónia vesz körül pár pillanatra. Ennyi jut csak, ami tovább lendíti életem kerekét.

Éjszaka, amikor végigsimogatja bőrömet a zene, és csukott szemmel arra gondolok, bár csak örökké tartana ez a gondolataim azonosíthatatlan mélységéből feltörő és elárasztó remegés.

Nincs testem, csak befelé figyelek, megnyitom magam, nem ellenkezek, együtt lélegzem a zene lüktetésével. Gondolatban erdők felet szállok, egy sóhaj vagyok csupán, egy rövid akkord, egy üveghang a zongorán.

Csönd. A csönd, amit már soha sem hallok, s nem hallasz te sem. A szabadság, ami elrepült örökre, s egy könnycseppet hullajtott értünk, amikor fölemelkedett ágyunk mellől születésünk napján, s megsimogatta arcunkat. Egy csókot lehelt homlokunkra. Amit, azóta is érzünk minden pillanatban, ha behunyt szemmel sírni próbálunk.

Vágyom rád csönd, vágyom rád szabadság, titeket kereslek, hogy itt legyetek velem. S tudom, hogy eljöttök hozzám az utolsó pillanatban. Csak a legutolsó pillanatban...

Balobás Ferenc

(kép: Jef Poskanzer - piqs.de)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2442 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x