Kezedbe adok egy hasznos mantrát, fogadd el!
Címlap / Psziché / Kezedbe adok egy hasznos mantrát, fogadd el!

Kezedbe adok egy hasznos mantrát, fogadd el!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-28

Bizonyára te is észrevetted, hogy manapság egyre többeknek adódik valamilyen lelki problémája, ami aztán egyensúlyvesztéssel jár.  


Rendezvénynaptár

Szeretettel üdvözöllek, Knolmár Marica vagyok,  A Turiyam tanítója.  Biztos te magad is voltál már olyan helyzetben, hogy másnak kellett segítened, így tudod, milyen figyelmet igényel ez a munka.

Turiyam és a hétköznapok
A Turiyam most olyan hétköznapjainkat érintő dolgokban segít, ami számodra is és rajtad keresztül mások számára is lehetőség, egy újfajta hozzáállás megtanulására.

Ezekben a gyakorlatokban éppen az a jó, hogy  rendkívül egyszerűek és figyelem jelenlétében,  azonnal hatásosak.  A rendszeres gyakorlás edzi a figyelmet, így legjobb, ha a mindennapi teendők részévé teszed őket, mint a kézmosást! Legyenek ezek új szokásaid! 
 
A Turiyam az általam tanított Spirituális Életforma neve és a Mindenség Szívének mantrája.
 
A Turiyam Spirituális Életforma - az ősi, szellemi tanítások és a mai tudás ötvözete, mely testi -lelki -szellemi gyakorlatokat tanít,  lehetséges spirituális fejlődésed érdekében.   
 
Hogyan lehet spirituálisan élni? 
Amikor fogékony, nyitott vagy az élet szépségeire, amikor a hála esszenciájában élsz, amikor tudsz elfogadni, türelmesnek lenni, amikor a szíveddel hallasz, a szíveddel látsz, a szíveddel értesz, a szíveddel élsz - ekkor spirituális vagy! 

Belső, szellemi értékeid felfedezése csodálatos lehetőség, saját életed egyensúlyának megteremtésére.  Tudod, hogy a gyengédség, az oldottság, a békesség, a bizalom, az öröm, a  kiegyensúlyozottság a te sajátjaid, mindezek a  magad belső értékei, kincsei.

Kibillenve az egyensúlyból
A konfliktus ott kezdődik, hogy nem tudsz, hiába próbálkozol, vagy csak rövid időre tudsz  összhangban, egyensúlyban lenni. Valami mindig jön belülről, vagy kívülről,  ami kibillent, és akkor elveszíted a türelmedet,   a figyelmedet és a konfliktus drámája elsodor.  Szomorúvá, magányossá, elkeseredetté, válsz.  Gyengének érzed magad és talán nem is érted mi történt, hiszen tegnap még minden rendben volt, mára pedig eltűnt a bizalmad, az örömöd.

A gyengeség, a lehangoltság, a fáradtság érzése azért jelenik meg ilyenkor, mert a negatív gondolkodás rengeteg Belső Energiát vesz el az embertől,  miközben nincs honnan  feltöltődjön,  teljesen belefárad.   Egy jó mozgásprogram, színház, mozi, néha segítenek, de sajnos legtöbbször, csak rövidebb ideig, ugyanis ilyenkor többre van szükség, és ez sokszor kevesebbet jelent!  

Belső Erő-kereső
Ahhoz, hogy egyensúlyban maradj, akkor is, ha nehézségeid vannak, Belső Erőre van  szükséged. Ehhez a Forráshoz vezetnek a figyelem  esszenciális gyakorlatai, amelyek a  gyakorlással termelik meg a megfelelő energiát és helyes hozzáállással már a kezdetén is   rendkívül hatékonyan működnek! A titkuk az, hogy nagyon egyszerűek, és nagyon pozitív hatásúak!

Képforrás: Canva Pro adatbázis.Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 3537 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x