Fogsorodra van írva a jellemrajzod
Címlap / Psziché / Fogsorodra van írva a jellemrajzod

Fogsorodra van írva a jellemrajzod

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-21

Fáj, lyukas vagy gyulladt? Melyik foghoz milyen érzelem társul? A fogak és a lelki folyamatok között szoros kapcsolat áll fenn. Összefüggések és fogbabonák!  

Fogaink nem csak szerveink állapotáról adnak információt, de saját érzelmi karakterrel is rendelkeznek, ami lelki dolgainkat tükrözi vissza.

Rágás és rágódás

A fogak szellemi, lelki oldalon is ugyan azt  funkciót töltik be, mint a fizikai síkon. A táplálékot igyekeznek megrágni, összeaprítani. Mind az étel, mind a problémák, érzelmek megrágása igen fontos feladat, hiszen másképp nem bír majd velük a gyomrunk.

A fogak elsősorban akkor jelezhetnek problémát, ha zavar adódik a rágás-rágódás, illetve öntisztulás egyensúlyában.

Fogfájdalmak = lelki receptorok?

Miért nem jó, ha valamin túl sokat rágódunk? A sok rágódás fokozza a vérkeringést, ám a rágódáshoz kapcsolódó kudarcélmények egyúttal fokozzák a savképződést is, ami terheli a fogzománcot, és lyukadáshoz vezethet. Kezdetben fájdalmat érzünk, ami arra figyelmeztet, hogy figyeljünk oda, mit cselekszünk! A baloldali fájdalom elsősorban érzelmi jellegű gyötrődést jelezhet, míg a jobboldali a fizikai, földi dolgokkal kapcsolatos problémákra utalhat.

A metszőfogak fájdalma félelmet, bizonytalanságot jelezhet, a szemfogaké nyugtalanságot, dühöt és haragot; a felső kisőrlők és az alsó nagyőrlők fájdalma pedig kiábrándultságot, levertséget tükrözhetnek.

A felső nagyőrlők, alsó kisőrlők fájdalma túlzott rágódásra, aggódásra utalhatnak; a bölcsességfogak fájdalma pedig lelki kifáradásra, kimerülésre és depresszióra adhatnak magyarázatot.

Azt se feledjük, hogy az is negatív következményekkel járhat, ha elmulasztjuk megrágni szellemi-fizikai táplálékunkat, hiszen gyomrunkat, bélrendszerünket, illetve nyelőcsövünket terheljük meg feleslegesen.

Gyors szájba lesős jellemkép

Ha valakinek apró, hegyes és ritkás fogai vannak, az valószínűleg gonosz, ravasz ember lehet.

A fösvény embert hegyes és előreálló fogai leplezik le, míg a haragos és beszédes embereknek egyenes fogai vannak. A bölcs ember a különböző magasságú fogakról ismerszik fel, az irigy típus pedig hosszúkás fogai leplezik le.

Ha valakinek nagy a hézag a fogai közt, az valószínűleg gyenge akaratú ember lehet.
 
 
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3870 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x