Istennel, online
Címlap / Psziché / Istennel, online

Istennel, online

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

A január a számvetések ideje. A HarmoNetnél mi is visszatekintettünk erre az esztendőre, mit is értünk el, hová is jutottunk ez alatt az első Vízöntő kori év alatt. Bizony, nem kell szégyenkeznünk, mert a legkedvesebb olvasói közösséget szerintünk mi tudjuk a magunkénak! Ha érdekel visszapillantónk, gyere és olvass kicsit a múltról! 

A január a számvetések ideje. A HarmoNetnél mi is visszatekintettünk erre az esztendőre, mit is értünk el, hová is jutottunk ez alatt az első Vízöntő kori év alatt. Bizony, nem kell szégyenkeznünk, mert a legkedvesebb olvasói közösséget szerintünk mi tudjuk a magunkénak! Ha érdekel visszapillantónk, gyere és olvass kicsit a múltról!

Januárban a HarmoNet Kft-vé alakult. Megvette egy részét egy magyar befektető, aki- miután rájött arra, hogy ez az ipar nem olyan, mint egy lángossütő a ligetben, ahol csak felcsapjuk a rácsot és dől a lé, - gyorsan meghátrált. Ellenünk heccelt néhány kisstílű hekkert, akik nevünkkel visszaélve e-maileket küldözgettek a mi aláírásunkkal, megtörték a statisztikát készítő HitBox rendszert, és folyamatosan rasszista fajgyűlölő leveleket küldtek hozzánk, és több életveszélyes fenyegetést is kaptunk tőlük. Megpróbálták tönkretenni a fórumunkat. Felülírták mindenféle buta hazugsággal a Harmónia kártyát. Ennek az akciónak köszönhetünk legalább 150 lojális olvasói levelet, vagy például az SWI Kft vezetőivel való nagyszerű ismeretséget, valamint egy felújított gyerekkori barátságot egy fiúval, aki azóta rendőr lett.

Miután ennek az embernek a cégrészét megvásárolta a JDC Kft, a támadások abbamaradtak. Új ügyvezető lett, akivel közösen nekiláttunk a HarmoNet lapcsalád végleges megépítésének, amin már 2000 decembere óta dolgoztunk. A JDC Kft-vel idő közben megállapodtunk, hogy a Szex.com lap dinamikai és ötlettervét átadjuk nekik azért a cégrészért, amit megvásároltak, így a cég többségi tulajdona újból az alapítókhoz került és újból változott az ügyvezető személye is. Elég viharos, sok átalakulással járó, ám alapjaiban sikeres évet tudhatunk tehát a hátunk mögött, mint cég.

Emberi oldalról sem valami jól indultak a dolgok. Alicától régi nagyszerű főszerkesztőnktől az első ügyvezető költségleépítés címén megvált. Iván Péter főszerkesztő rövid tevékenykedése után újra Bucher Kati volt kénytelen átvenni a főszerkesztői helyet is. Az év elején és közepén is egy-egy nagy veszteség ért bennünket. Elhunyt Biegelbauer Pál, tanácsadónk, és Vass György Boldizsár, aki az Egészség Vár alapítvány alapító munkatársa, együttműködő partnerünk volt. Szívünkben őrizzük emléküket. Az év második felében a korábbi csapat - Tóth József, Tóth Zsuzsa, Váraljai Julianna, Erdélyi Károly, Mosolygó Róbert és Bucher Kati - mellé néhány igazán tehetséges új külsős - Simon Anita, Harangozó Barbara, Baffia Enikő, Bokor Katalin, és Dr. Bánlaki János - csatlakozott. Segítségükkel újra emelhettük a színvonalat és naponta frissíthettük tartalmainkat. Külön köszönet áldozatos munkájukért.

Az előző évben adatbázisos szerkezetűre alakult át a HarmoNet és lapcsaládjába gyűlt a Versrovat és a Sportoló című lap. Megújult a fórum és chat is került az oldalra. Napi kapcsolatunk még jobb lett az eRise csapatával, akik minden programozási feladatban és "buta női szeszélyes kérdésben" méltó partnernek bizonyultak. Teljesen új képekkel és szimbólumokkal, HTML levéllé fejlődött a Harmónia kártya, amit közel 3000 ember kap és vár napról napra a világ minden pontján Ausztriától Ausztráliáig, Romániától az Egyesült Arab Emirátusokig, Finnországtól Kanadáig. Januárban összeállt az új tanácsadói csapatunk, többségében a régi tanácsadókkal. A felújított tanácsadói oldalakat január végétől lehet majd használni. Adserver szolgáltatót váltottunk, az Active Agenttől átmentünk az Advertikum Rt-hez.

A HarmoNet horoszkópját mára már az Origo, a Legjobblap, a Fotexnet és sok más lap is átveszi, így a magyar webes piac legjobb, legismertebb horoszkóp szolgáltatójává váltunk. A rovatot április óta Kapitány Éva vezeti.

Szóbeszédek rovatot indítottunk, karácsonyi ajándéktippeket javasoltunk, megújult a könyvajánlónk is, és sokkal többet foglalkozunk a kisállatokkal, mert azt vettük észre, hogy minden olvasónk állat és környezetbarát.

Az élet nem áll meg. Az előttünk álló esztendőben érdekes kvízjátékot indítunk, lesznek tesztek, lehet majd online ételt rendelni a Netpincértől, és minden héten Mullah Nazreddin történeteivel szórakoztatunk majd benneteket. Szeretnénk egy nagyszabású konferenciát is szervezni a Műcsarnokban, és végre méltóképpen megünnepelni a HarmoNet 3. születésnapját.

Továbbra is hírt adunk Szabadidő rovatunkban minden olyan eseményről, amin mi magunk is szívesen részt vennénk. Támogattuk a Habilitációs Alapítványt, és tovább támogatjuk a szabad születésért szervezett mozgalmakat, és Geréb Ágnest.

Ha tényleg tetszik a munkánk, ha szereted, amit mi csinálunk, ha elégedett vagy a munkánkkal, ezt olyan módon is elismerheted, hogy gyakran kattintasz azokra a hirdetésekre, amelyek a lapon vannak. Mi ugyanis abból élünk, akkor tudunk jó színvonalú lapot nyújtani neked, ha a nálunk elhelyezett hirdetések hatékonynak bizonyulnak. Ha legalább minden második látogatásod alkalmával megteszed, akkor már Te is tettél valamit azért, hogy a HarmoNet működjön.

Bucher Katalin
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1225 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x