Mutasd a táskád, megmondom, milyen vagy!
Címlap / Psziché / Mutasd a táskád, megmondom, milyen vagy!

Mutasd a táskád, megmondom, milyen vagy!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-04

A táskánk az életünk, mi magunk, jellemünk titkai, családunk, otthonunk, mindaz, amit mindig, és lehetőleg formázva importálunk a környezetünkbe. A táska a legszociálisabb szimbólum, mivel az intim szférából hozottat összeköti a külvilággal. Lássuk te mit hozol magaddal?  

A táskád te magad vagy, a lelked, ahogy csomagolod, az a védekező rendszered, személyiséged külső héja, a persona, ami elsoként érintkezik mindenki mással. Válaszd ki a tiédhez legjobban hasonlítót, és ismerd meg magad még egy lépéssel jobban. Jó szórakozást!

Mit árul el rólad?

Ha kicsi és matt, natúr, vagy színtelen, fakó, keskeny, vállakasztóval
Pici szürke egér vagy, aki szereti összehúzni magát. Gyakran vagy szigorú magaddal. Szereted a formális, hivatalos dolgokat és régimódi vagy. Imádod a kényelmet, de az elveid még elkényelmesedve is összetartanak. Jelzi azt is, hogy precíz vagy, és lényegre törő.

Ha kicsi és fényes, formás lakk, vagy mintás kézitáska
Nőies vagy, lágy és finom. Szereted az eleganciát. Tudod, hogy az életben mik a fontos dolgok, és könnyedén szelektálsz. A szexben hajlamos vagy dominává válni. Utálod a lusta pasikat. A humorérzéked azonban még fejlesztésre szorul.

Ha kicsi, vagy közepes, akasztós, egyszerű bőr
Szereted azt mutatni, amit elvárnak. Tudod, hogy a legátlagosabb táska a legkevesebbet mutatja meg rólad. Kedveled a titkokat, gyakran érzed azt, hogy nem mutathatod meg igazi arcodat. Többnyire káosz van az életedben, mivel nem tudsz szelektálni, s mivel mindenki ugyanazt az arcodat ismeri, ami egyik sem te vagy. Hatalmas a szíved, és viszonylag könnyen barátkozol.

Ha közepes, sportos és akasztós
Szereted a trendeket, de elsősorban használhatóságra törekszel. Sok arcod van, és te szereted ezeket összefoglalva meg is mutatni a külvilágnak. A személyiséged váltakozó, szeszélyes. A szexben szolid és visszafogott vagy, nem szereted az újításokat, de ragaszkodó, és partnereddel végtelenül előzékeny és kedves. Lazíts többet.

Ha közepes és bőr, egy-két dísszel
Szereted feltárni részeidet a külvilágnak, néha egészen magamutogató tudsz lenni. Te magad is szívesen pillantasz mások lelkébe. Félsz azonban attól, hogy üresnek találnak. Olykor túl nagy hangsúlyt fordítasz a felesleges részletekre. Hatalmas a szexuális étvágyad és nehéz csillapítani. Szétszórtságodat csökkentened kell.

Ha közepes bőr vagy vászon, egy-két színű tele dísszel
A táskád a lelked, a benne lévő kacatok pedig az emlékeid. Érzelgős vagy és nosztalgiázó típus. Sokan magamutogatónak vélnek, de te magadnak készíted el táskádat is, ahogy az összes többi felhívó tevékenységed is elsősorban magadnak szól. Család, és gyermekcentrikus vagy, az ágyban gyakran az érzelmes csipkerózsika. Humorérzéked néha cserben hagy, nagy szíveddel azonban minden bajból kilábalsz.

Ha óriási és tarka

Nem csak meg akarod mutatni magad a külvilágnak, hanem meg akarod mutatni mindenkinek. Családnak barátoknak és önmagadnak is. Gyakran káosz van a fejedben, és folyton rendezel, rendszerezel. Nehezen szelektálsz, és térsz a lényegre. A szexben mohó vagy, de nehezen leled meg a megfelelő partnert. Az érzelmeid nagy hullámokban törnek elő, de valójában mentális típus vagy, aki nehezen engedi ki a blokkokat.

HarmoNet tipp: Tavaszi diéta- és divathoroszkóp - csak neked!>>>

Ha közepes és hátra vehető
Szereted a kényelmet, és a lazaságot. Kedveled a biztonságot, és azt, hogy a dolgok el legyenek intézve. Érzelmi életed az intim szféra része, a mentális életed a külvilágnak szól. Imádod a kényelmet, és azt, ha precizitásod kiélheted. Kedveled a gyermekeket, a szexben szolid vagy, a szenvedély, ami nagy lánggal ég, ki kell érdemelni! Humorérzéked néha bizarr.

Ha óriási és hátra vehető
Szorongós és félős vagy. Az egész otthonod viszed magaddal, ha pedig üres, estig aggódsz, mit fogsz ebből, magadból megmutatni a külvilágnak. A szíved hatalmas, az eszed nehezen tartja kordában. A humorodat ritkán mutatod meg, de ha kiengeded, mindenki megkedvel, és rajtad kacag. A szexben egy nyuszi vagy, a gyermekekért és állatokért rajongsz. Olykor úgy érzed egy ufó hozott ide, és vissza is szeretnél menni.

Ha pici és hátra vehető
Ha extrém pici, és a hátadon hordod, valószínűleg te is szorongós típus vagy. Minden dolgodat minimálisra csökkented, utána pedig nézel, miért nem vagy fontos senkinek. Olykor egészen mást kommunikálsz környezeted felé, mint amit szeretnél. Szerelmes típus vagy, a vonat is elüthet, ha te egy pillangót bámulsz. A munkádban gyakran hibázol, sajnos a jó szíved itt nem feltétlen elég.

Ha kézi, aktatáska jellegű
Nem szereted a női nemi szerepeket. A nemiségen túllépsz, vagy utálod a témát. Szereted, ha a dolgokat, körvonalakat, a feladat a cél határozza meg. A divatot rendkívül fontosnak tartod. Szerelmes típus vagy, de érzelmeidet nehezen mutatod ki. Mentális bajnoknak mutatkozol, de gyakran nem tudod mi a pálya. A humorod savanyú, de erős, az ágyban egészen bizarr dolgokra hajlasz.

Ha egy figurát formáz

Gyermeki vagy, játékos. Nem csupán lelkedben, az ágyban is. Imádod a szexet, de élesben gyakran kiderül nem vagy elég bátor vagy kezdeményező. Szereted a kalandokat, a hűség nem erényed. Humorérzéked maró, munkában viszont gyakran elég lusta vagy. A karrier fontos számodra, de nehezen adod be a derekad a rengeteg feladatnak.

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3764 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x