A Tao gyöngyszemei - Tük­rö­ző­dés
Címlap / Psziché / A Tao gyöngyszemei - Tük­rö­ző­dés

A Tao gyöngyszemei - Tük­rö­ző­dés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Hold a víz fe­lett. Ül­dö­gélj egy­ma­gad­ban. 

Ha a víz meg­nyug­szik, a hold tö­ké­le­te­sen tük­rö­ző­dik a fel­szí­nén. Ha le­csen­de­se­dünk, mi is tö­ké­le­te­sen tük­röz­het­jük az is­te­nit. Ám, ha ki­zá­ró­lag csak a na­pi ügyes-ba­jos dol­ga­ink őrült te­en­dői köt­nek le, ha be akar­juk ska­tu­lyáz­ni a ter­mé­sze­tes ren­det, és szub­jek­tív szem­lé­le­tek­nek en­ged­jük át ma­gun­kat, a vi­ze­ink fel­ka­va­rod­nak. Ek­kor kép­te­le­nek va­gyunk a Tao befogadására.

Sem­mi­lyen erő­fe­szí­tés­sel nem nyug­tat­hat­juk meg ma­gun­kat. A va­ló­di le­csen­de­sü­lés ter­mé­sze­te­sen jön a ma­gány pil­la­na­ta­i­ban, ami­kor hagy­juk az el­mét meg­ál­la­pod­ni. Aho­gyan a víz is a sa­ját szint­jé­re tö­rek­szik, az el­me is a szent ál­la­po­tok fe­lé von­zó­dik. Az isza­pos víz ki­tisz­tul, ha há­bo­rí­tat­la­nul áll, ugyan­így tisz­tul ki az el­me is, ha hagy­ják le­csen­de­sed­ni.

Sem a víz, sem a hold nem eről­kö­dik azért, hogy a tü­kör­kép meg­je­len­hes­sen. A me­di­tá­ció ugyan­ilyen ter­mé­sze­te­sen és azon­nal in­dul el.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5226 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x