Limphoma - Betegség és felépülés a kék golyón
Címlap / Psziché / Limphoma - Betegség és felépülés a kék golyón

Limphoma - Betegség és felépülés a kék golyón

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A világ a kék golyó, amit mindnyájan a kezünkben tarthatunk. Kék a remény színe és így hívják az utcát, ahová a legtöbb daganatos beteg jár. 

Laky Zsuzsa megírta a gyógyulása történetét: Legyőztem a rákot! Című könyvében. Keresi a reményt, a kapaszkodót. Olyan betegségből gyógyult fel, amiből csak akkor lehet, ha minden jókor jó helyen van.  

Zsuzsa szerencsés volt. Minden orvos a szakmai maximumot nyújtotta, és emberségből is a „csúcson” voltak. Különösen viszonyukban állandó téma volt Zsuzsa állapota: először meg kellett találni a panasz, a jelenség, a probléma okát, aztán pedig ki kellett találni, milyen és melyik terápia lesz alkalmas arra, hogy felvegye a harcot a nagy B-sejtes non-Hodgkin limfómával. Amibe, kezelés nélkül, sokan belehaltak már.


Mi is a limphoma?
„Diffúz, nagy B-sejtes limfóma: a B-sejtes non-Hodgkin limfóma egy típusa, amely általában gyorsan növekszik és igen agresszív. A non-Hodgkin limfóma leggyakoribb típusa, amelyet a nyirokcsomókban, a lépben, a májban, a csontvelőben és más szervekben nagyon gyorsan növekvő tumorok jellemeznek. Tünet lehet még a láz, az éjszakai izzadás és a fogyás. A diffúz, nagy B-sejtes limfómának számos altípusa van. Kezelésében a kemoterápiával együtt adott immunterápia jelentős előrelépést hozott” – olvashatjuk egy orvosi könyvben. Zsuzsa nem beszélt arról, hogy a fojtogató érzésen kívül volt-e bármilyen más tünete az elején. Ami a lázat illeti, arról is inkább csak úgy beszélt, hogy az infúziós kezelések során sem gyötörte a láz, amin kezelőorvosai nagyon meg is lepődtek. Minden kezelést nagyon jól bírt, és feltűnően gyorsan rendeződött a vérképe is. Kérdezgették is az orvosok, vajon miért, mitől.  

HarmoNet tipp: Méregtelenítés olcsón, otthon - gyógyteával! >>

A tea
Zsuzsa édesanyja elmondta, hogy felhívták a figyelmét egy különös teára, amit megszerzett lányának. Zsuzsa maga sem meri avval magyarázni, hogy talán azért gyógyult meg, mert egész betegsége során itta azt a teát, amivel a brazíliai esőerdőben élő indiánok kúrálják magukat, akiknek népcsoportjainál a kutatók még nem találkoztak tumoros betegekkel. Zsuzsa nem állítja, hogy ez volna a magyarázat, nem is akarja vállalni, hogy gyógyulása történetével népszerűsítse a teát. Az orvosa, Molnár Zsuzsa is első sorban a kipróbált orvosi kezelést ajánlja, mivel sokan vannak, akik nem tudnák a drága táplálék-kiegészítő szereket megvásárolni, és így helytelen volna, ha valakit rávennének, hogy vélt gyógyulása érdekében anyagilag tönkre tegye a családját. Senkit és semmit nem akarnak reklámozni. Annyit tudnak hitelesen továbbadni másnak, hogy meg kell keresni a kapaszkodókat, az értékeket, amikre figyelni kell mindvégig.  

Csenge

Zsuzsa számára ilyen kapaszkodó a lánya, Csenge, akinek biztosan szüksége van az ő óvó-védő anyai jelenlétére. Édesanyja és testvére segítették az óvodás gyermeket, amíg az anyuka kezelésekre járt. Most, három év múlva Csenge osztogatja édesanyja könyvét, melynek hátlapján egymást ölelik boldogan.


Parókával vagy kopaszon?
A kezelések során figyelmeztetik a pácienst, hogy el fogja veszíteni a haját. Olcsó parókát vásárolhat orvosi receptre, vagy drága parókával szépítheti magát, de sokan a kék kendőt választják, s megbirkóznak a tükörben látott képpel.

Újra csinosan
Kinőtt Zsuzsa gyönyörű vörös haja. Ugyanolyan, mint volt. Látszik még az operáció, de mindannyian boldogok. Hisznek a tökéletes gyógyulásban. Zsuzsa teszi hát a dolgát, rendszeresen visszajár az ellenőrző vizsgálatokra, és figyel magára. Elfoglalja magát. Hivatásszerű feladata, munkája azonban nincs.

Zsuzsa rokkantnyugdíjas, és részben ezért, nem megy el munkaközvetítő irodába. Nem akarja kitenni magát annak, hogy minden alkalommal el kelljen magyaráznia, hogy 41 évesen miért rokkant, miközben kicsattanóan egészségesnek látszik, csinos az arca, telt idomai a jól tápláltságot sejtetik. Csak a figyelmes szemlélő veszi észre a nyári blúz kivágásában a nyakától a mellkasa felé húzódó – diszkrét – műtéti nyomvonalat.

Abban bízik, elfoglalja magát a következő könyvvel. Daganatos gyerekeknek próbál játékosan, megnyugtató és felvilágosító, de közben szórakoztató szándékkal könyvet írni. Kiadója bízik benne. Zsuzsának, mint mindenki másnak, szüksége van a bizalomra, a támogatásra.  

Azon az úton, ahol ő jár, könnyebben véti el a lépést az, akinek senki nem fogja a kezét…
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7768 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x