Vagyon, egészség, sikerek? Sétálj és utazz kedvedre! - A...
Címlap / Psziché / Vagyon, egészség, sikerek? Sétálj és utazz kedvedre! - A térérzékelés és lehetőségeid rejtett kapcsolata

Vagyon, egészség, sikerek? Sétálj és utazz kedvedre! - A térérzékelés és lehetőségeid rejtett kapcsolata

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Az idősödő emberek egy része gyengeségükre hivatkozva már nem utazik, és nem megy ki eleget otthonából. Elugranak a sarki boltig, de nem szállnak közlekedési eszközre, vagy sétálnak 2 utcát, de nem merészkednek el egy távolabbi térig. Térérzékelés, és életünk sikerei. Mi az összefüggés?  

Nagy Világ - nagy lehetőségek
Talán elsőre hihetetlen, de nagyon komoly összefüggések vannak sikereink, egészségünk és mozgásunk között. Amikor valaki mozog, sétál, vagy sportol, bármit; fut, kocog, stb. akkor nem csak hagyományos módon javítja egészségét, hanem egészségszemléletét is javítja lehetőségeinek kiépítése által.

A lehetőségek egy széles úthoz hasonlíthatók a sors által. Ha elég széles az út, azon át sok lehetőségünk érkezik. Magasabbra nézünk. Ha lehajtott fővel járunk, nem vesszük észre a szivárványt, a madarak röptét vagy a matuzsálemfa őszi koronáját. Ha azonban nyitottak vagyunk, fájdalmak közepette is, de felemeljük fejünket, és körbetekintünk, széles képet, nagy tájat látunk. A látás elvesztése éppen ezért az egyik legnehezebb, és legkomolyabb probléma, s ha csak lehet, el kell kerülni a vitaminok adagolásával, ásványi anyag pótlással, szemtornával.


Ha tolószékben is ül egy egyén, akkor is vigyük sétálni. Ha korosodó, vagy beteg vagy, vagy fáradt, akkor is néha utazz buszon, metrón, vagy menj messze vonattal, mert aki mehet, megteheti, az sikeres, annak van rá módja, módjában áll, és nem csak anyagilag, de eszmeileg is. 

Kapcsolat a végtelennel
Amikor csak teheted, menj ki a természetbe, sálba, sapkába öltözve, vagy hőgutában egy szál fürdőruhában akár. De nézz fel az égre. Tégy erdei sétákat. Nem csak a látottak, mint tapasztalat által, értsd meg, ahogy a szemed nyílik, mint a széles vászon, a TÉR válik láthatóvá szemed előtt. Ezek a lehetőségeid. Ezzel tágíthatod látóköröd. Ha semmilyen módon sem tudsz kimozdulni, érdemes nézned a TV-t, olvasnod különböző dolgokról. Nem csak hírekről. Tájakról. Országokról és kultúrákról, szokásokról, de ez nem pótolhatja teljes egészében azt az élményt, hiszen egy irányba tekint szemed, egy irányba mered fejed, de így is nagyon sok szempontból tágul a tered, lehetőségeid, jellemed, személyiséged, s így egészséged javul, mert képes vagy rá. Anyagi helyzeted javul, sikereid fokozódnak, mert lehetőségeid létrehozzák azt. 

Ezért ha egészséges, boldog, kreatív és lehetőségekkel teli szeretnél lenni, néha hagyd abba a pihenést, az óvatosságot, a kíméletet, vagy épp ellenkezőleg, az erőlködést és az eredmények hajszolását, és menj el valahová, utazz, sétálj, legalább egy órát egy irányba, előre.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2332 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x