Minden napra egy ünnep! Mókás és komoly ünnepek, amit az...
Címlap / Psziché / Minden napra egy ünnep! Mókás és komoly ünnepek, amit az egész világon megtartanak - Január

Minden napra egy ünnep! Mókás és komoly ünnepek, amit az egész világon megtartanak - Január

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Gondoltad volna, hogy valóban minden napra jut egy ünnep? A globalizációnak hála, már nem csak saját és szűkebb környezetünk ünnepeit ismerjük és tartjuk meg, vannak jeles napok, melyek az egész világon elterjedtek, így például a különböző világnapok, de a karácsonyt és az újévet is majd’ mindenhol megülik! Ha ehhez hozzávennénk a megszámlálhatatlan vallási ünnepeket, vagy a különböző országok saját ünnepnapjait, naponta akár 10-15 alkalom is lenne rá, hogy megemlékezzünk valamiről! 

Nézzünk pár példát arra, a teljesség igénye nélkül, mikor minek van a jeles napja januárban. Készülj fel időben, és ne felejts el ünnepelni! Ha nem elég a választék, természetesen kiegészítheted saját ünnepeiddel is. Érdemes minden nap valami aprósággal ünneppé varázsolni a hétköznapokat.

Január 1 – nem csak újév, az álmodozók napja is az év első napjára esik, szóval ne fogd vissza magad, képzelj el mindent amit szeretnél, és váltsd valóra az év folyamán!
Január 8 – a pezsgőfürdőzés napja, ami nem jelenti azt, hogy bármely más napon nem hódolhatsz ennek a kellemes időtöltésnek, ám ezen a napon feltétlenül szánj rá időt, és ne hagyd ki belőle kedvesedet sem


Január 11 -  tejes nap, ha nem szereted, legalább a macskádnak adj dupla adagot
Január 15 – ezen a napon az állatok beöltöztetésének napja van, valamint az emberbarátság napja (meg ne kérdezd, hogyan függ össze a kettő...)
Január 16 – a vallásszabadság napja, de azért nem árt mások vallását, hitét a többi napon sem tiszteletben tartani
Január 19 – kalapos nap, nehogy fedetlen fővel mutatkozz! Mókás fejfedők vidám napja ez, Ascot előkelői adhatnak jópofa ötleteket


Január 20 – a sajtok napja, kóstolj meg mindenféle finomságot a büdöstől a penészesig
Január 21 – ölelkező nap, máskor is lehet, sőt, ajánlott, de ezen a napon kötelező! Ne fogd vissza magad, öleld meg a hülye szomszédot, a kerti fákat, háklis főnöködet és a ksipárnát se hagyd ki – meglásd, csodás nap lesz!
Január 23 – a fogyókúra beszüntetésének napja, ma ne koplalj, jogod van egy jót zabálni! (azért nehogy rosszul legyél)
Január 25  - az ellentétek napja. Ne keresd, inkább simítsd el az ellentéteket, de ha fekete-fehérbe van kedved öltözni, nosza!
Január 29 – a kirakók napja. Gondoltad volna, hogy kedvenc játékodnak is van saját ünnepe? Egy kis ellazulás, kikapcsolás az agyturbózó játékkal csak javadra válhat.
Január 31 – fordított nap: ma te vagy a főnök, és ő ugrál neked!

Készülj, ha a hónap vége közeledik, jön a február, szintén sok érdekes ünneppel!

HarmoNet tipp: Hogyan úszd meg csúnya másnaposság nélkül a szilvesztert? >>

Regele Tímea
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4432 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x