Érdekes és morbid: térkép jelöli, hány hulla fölött állsz...
Címlap / Psziché / Érdekes és morbid: térkép jelöli, hány hulla fölött állsz

Érdekes és morbid: térkép jelöli, hány hulla fölött állsz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-03

Európa nagyvárosaiban az utcák és házak alatt számos csontváz található. Az ember sokszor nem is tudja, mi van a talpa alatt a mélyben, pedig időnként nem bizony egész hullahalmon járunk! Londonban például térkép jelzi, éppen hány fölött... 

Kultúrált országban is - Alba földje szellemek lakhelye?
London alatt több tízezer csontváz található, az utóbbi időben az építési munkálatok során 37.000 emberi csontváz került elő, hasonlóan rengeteg állati maradvány, valamint igazi kuriózumként egy díszes koporsóba temetett rozmár(!) is. Természetesen a régészek ilyenkor munkába lépnek, és megkezdődik az ásatás, majd az érdekesebb leletek – köztük számos csontváz – múzeumba kerül, a többit visszatemetik.
Talán nem véletlen, hogy éppen itt a legerőteljesebb a szellemjárás.

A kiválasztott 17 ezer
Eddig 17.000 emberi maradványt szállítottak át különböző múzeumokba, ám a többi tetem sem vész el nyomtalanul. A visszatemetett csontvázakról is feljegyzik, pontosan hol találhatóak, mikor éltek, hogyan haltak meg. Az érdekes leletekből számos kiállítás is volt már, a legutóbbi tavaly nyáron, ahol meg lehetett csodálni – vagy éppen szörnyülködni – a XIV századtól a XIX. századig élt emberek földi maradványait. A csontvázkiállításokon kívül elkészült egy térkép is, ami feltünteti, hol, mennyi csontváz található éppen a talpunk alatt, ha Londonban járunk.HarmoNet tipp:
Hátborzongató: Novemberig látható még Londonban Hasfelmetsző >>

Morbid térkép

Ha kíváncsiak vagyunk, vajon sétánk közben, vagy munkába menet hány tetem felett haladunk el, mostantól elég csak megnézni az interneten London virtuális térképét a Google Map segítségével, és máris látjuk, hol vannak a földben eltemetett csontvázak. Ilyen térkép eddig csak Londonról készült, de elképzelhető, hogy más városok is élnek majd ezzel a lehetőséggel. Kissé morbid ugyan, de mindenképp érdekes „látványosság”, és ha a valóságban is ellátogatunk Londonba, talán még izgalmas is lehet tudni, hogy alattunk éppen több száz éves emberi maradványok vannak.

Regele Tímea
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3639 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x