Péntek 13 - a remek üzletfogás! Fordítsuk mi is javunkra...
Címlap / Psziché / Péntek 13 - a remek üzletfogás! Fordítsuk mi is javunkra ezt a napot!

Péntek 13 - a remek üzletfogás! Fordítsuk mi is javunkra ezt a napot!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Hogyan csinálj a baljóslatú napból kedvezőt? Hogyan legyen a szerencsétlenségből búsás haszon? Nos, mi sem egyszerűbb, hiszen ez a nap önmagában is figyelemfelkeltő, így igen remek reklám. Ezt már csak ügyesen kell meglovagolni, ahogy sok sztár és cég is teszi. 

Péntek éjjel nagyüzem - mindenki bulizik
Nem véletlen, hogy péntek 13-án sok cég, köztük autószalonok hirdetnek akciót, 13% kedvezménnyel kínálva a portékát. Kiváló üzleti fogás, hiszen péntek 13. már önmagában is figyelemfelkeltő. Ezen a napon sok-sok üzlet, butik 13%-kal olcsóbban árulja azokat a holmikat is, amelyek nem a kifutó termékek közé tartoznak, hanem az új készlet darabjai. Az üzleti világ így gyakran nemhogy rosszul, hanem haszonnal zárja a napot, annak ellenére, hogy sokan babonából nem vásárolnak péntek 13-án. A szerencsejáték klubok, kaszinók külön kedvence a mai nap, hiszen a babona miatt legalább annyi embernek a 13 a szerencseszáma, mint ahányan óvakodnak tőle. A péntek éjjel köztudottan a szórakozóhelyek legforgalmasabb napja, a „bűnbarlangok” is számos akcióval, például ingyen itallal várják ilyenkor a vendégeket. Péntek 13-án pedig általában nagyobb buli van, mint bármikor máskor! Talán az emberek így akarják elűzni a bajt hozó rossz szellemeket és a fekete macskákat.



HarmoNet tipp: Péntek 13 a hóhér napja>>

Mit csinálnak a sztárok, ha itt a péntek 13?
A sztárok közül sokan meglovagolják a reklám lehetőségét, és valami különlegeset csinálnak péntek 13-án, amit aztán a sajtó megír, és életben tartja az érdeklődést az adott celeb iránt. A No Thanx együttes is nagydobra verte, hogy minden péntek 13-án közös horrorfilm nézéssel múlatják az időt, egész éjszaka a legválogatottabb szörnyűségekben tobzódva, persze jó adag sör és pizza társaságában. Erre az éjszakára már jó előre kiválasztják a legrettenetesebb filmeket, és non-stop megy a mozi, miközben jókat poénkodnak a látottakon – kell a nevetés, egymás ugratása, különben a soros nem merne kimenni a hűtőhöz újabb adag sörért, amikor elfogy a készlet. Még ügyesebb volt David Beckham, aki tavaly a Los Angeles Galaxy csapatánál debütálását pont péntek 13-ra időzítette. A szerencsétlen nap így szerencsét hozott a csapatnak egy remek játékos képében, ám tavaly október 13. óta a szerencse elfogyott: idén február 13-ra már a Milánó csapata elcsábította minden idők legdrágább jobb lábát. Így az idei évben Beckham péntek 13-án már nem hoz szerencsét tavalyi csapatának – az új csapatnak annál inkább!
 

Péntek 13. után Valentin nap - itt a lehetőség a szerncsés szerelemre
Igazi csemege ebben az évben, hogy péntek 13-át pont februárban követi a szombat 14: Valentin nap, a szerelmesek modern ünnepének napja. Így a péntek esti szerencsétlenséget elűző fékevesztett bulizást megállás nélkül követheti a szombati összebújás, meghittség, csak arra vigyázzunk, nehogy péntek 13-án vesszünk össze! Ha a mai estét sikerül közösen átmulatni, a holnapi este már biztosan csodálatos lesz. Készüljünk már ma este együtt a szerelmesek napjára: nincs is jobb alkalom arra, hogy a babonát saját javunkra fordítsuk!

HarmoNet tipp: Erotikus nyalánkságok Valentin napra>>

Regele Tímea

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2734 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x