Vigyázzatok pesti lányok! - Locsolás Londonban
Címlap / Psziché / Vigyázzatok pesti lányok! - Locsolás Londonban

Vigyázzatok pesti lányok! - Locsolás Londonban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Így húsvét idején a férfinép minden cselszövésre képes, hogy locsolóját kellőképpen használni tudja. 1945-ben képesek voltak katonaruhába bújni az orosz fiúk, s egy év múlva sok-sok orosz baba született hazánkban; most női ruhát öltöttek magukra a greenwichiek, és azzal férkőznek a magyar lányok közelébe. Figyelmeztetés: ha selyem bugyitakaróból kétméteres izmos fekete láb nő ki, tudjátok, kivel álltok szemben! 

Hungaria, Vengria igazi női nevek, tehát már a hangzásuk is felkelti a kíváncsiságot a kalandvágyó férfiszívekben. Húsvét lesz, mehetünk locsolkodni. Nem illik elzavarni a kopogtató lovagot. 

Húsvéti szokások
A család már reggel hatkor talpon van. A férfi és a fiúgyermek azért, hogy megfürödve, borotválkozva, illatosan vendégségbe menjen hölgyismerőseihez. Az anya megsütötte a süteményeket, szépen megterít, tojást, kolbászt, sonkát is tesz az asztal közepére, körbe tányérokat, poharakat, borosüveget, likőrt tetszés szerint, s a kisebbeknek csokitojást, egy-egy százast készít elő. A lányok még alig készülődnek, amikor csöngetnek. Három ismerős fiú érkezik az utcából kis üveggel. Versikét mondanak, esznek, isznak, majd távozáskor egy férfivendég jön meglocsolni az anyát és a lányokat hasonlóképpen.

Egész nap lehet számítani a locsolókra, a kedvesebbek virágot is hoznak. S minthogy minden vendéggel koccint a mama, egyre virágosabb kedve kerekedik. Délután már folyamatosan szól a zene a házban, s akinek tetszik, táncra kerekedik.


Favicc – vízhumor

Délután már a férfiak is kissé beállítva érkeznek, még olyan is akad, aki szódásüveget tart a kabátja alatt, s miután elmondta a versikéjét, hirtelen lehajol, és bespriccel a lányok szoknyája alá – már ha a lányok szoknyában vannak, mert ma már inkább csak a nadrágot spriccelheti le. De hát ezen is nevetnek, húsvétkor nem illik megsértődni, legfeljebb távolabb tartják magukat a kelletlen vendégtől. A nők tudják, hogy másnap hajat kell mosni, nem számít, milyen illatár veszi körbe őket. 

HarmoNet tipp: Így locsolj csillagjegyed szerint >>

Londonban

A tavasz közepére már itt is virágzik minden. Legtöbb házhoz tartozik egy kis kert, de biztos, hogy mindenütt pompás parkokat találunk. A kisgyerekes házaknál a kertekben rejtik el a szülők a csokinyuszikat és tojásokat. A gyerekek kis kosarakat kapnak, abba kell gyűjteni a tojást, mindegyiket nagy örömmel köszöntik. Zsófi – Csepelről - a greenwichi egyetemre jár, ott mesélt a fiúknak a pesti locsoló-szokásokról. Már tél közepén elkezdtek szervezkedni egy budapesti kirándulásra.
Aztán Zsófi a Műszaki Egyetem Sportklubjával megbeszélte, hogy fogadják a szigetországi fiúkat. Zsófi maga is hazajött húsvétra, de igencsak meglepődött, amikor hajnali öt órakor Lutonban furcsa öltözetű bohócokat látott. A végeláthatatlan hosszú sorban csekkelő utasok is mosolyogva fordultak hátra a fürdőpapucsos, selyemszoknyás jelenségek láttán. Ők voltak, a greenwichi fiúcsapat, akik hajnalban Budapestre jöttek. Égimeszelők pirosban, sárgában, egyvállas tigrisruhában, és minden változat, amit fiatal fiúk produkálni tudnak. Szinte mind miniszoknyában volt, óriási edzett combokkal. 

HarmoNet tipp: Éva második húsvétja >>

Ferihegy1

Zsófi gyorsan kijött, a fiúk megvárták egymást a csomagkiadónál. A kijáratnál csinos fiatal lány várta a csapatot táblával. Zsófi előkapta a fényképezőgépét és odament a lányhoz:
  • Itt vannak, majd meglátod, nem lehet eltéveszteni őket.
  • Jaj, már azt hittem nem fognak megérkezni! – amikor pedig pózolva kijöttek a kapun, itt is kacagást váltottak ki a várakozókból. Jól esik egy álmos reggelt kacagva kezdeni. Most már Zsófi is beült közéjük, hiszen legtöbbjüket ismerte, sőt ő ajánlotta még télen ezt a kis húsvéti látogatást. Reménykedjünk, hogy szép idő lesz, és meccsek mellett jut idő a csodálatos budai hegyekben kirándulni. Lányokról majd gondoskodik Zsófi és a fogadóbizottság.Tavaszi szünetben nincs szebb város, mint Budapest, a húsvét hangulata megteremtette a barátságokat, végül is ma már majdnem minden fiatal beszél valamilyen szinten angolul.


Lesznek jövőre kis brit babák? Hát ez a jövő titka.

Dobosy Ildikó
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3894 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x