Ne félj a szerepléstől! A vonzás törvénye a színpadon
Címlap / Psziché / Ne félj a szerepléstől! A vonzás törvénye a színpadon

Ne félj a szerepléstől! A vonzás törvénye a színpadon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Fantasztikus dolog úgy kakaós csigát enni, hogy nem kell arra figyelnünk, hogy éppen mennyi kalóriát viszünk be. A túlzott finomított szénhidrát-fogyasztásnak meg van az a hátránya, hogy az ember elhízik, de tény és való, hogy a vonzás törvénye ezen a téren is működik. A gondolat ereje és varázslatok, amire ma is emlékszünk. 

Rubint Réka: Az egy helyen tornázó legtöbb ember…
„A világrekord kísérletünk Norbival, amit sikerült megdöntenünk. Az egy helyen tornázó és kick-boxoló legtöbb ember, aztán az egy helyen elfogyasztott legtöbb szénhidrátcsökkentett kakaós csiga. Ez volt a legutolsó.

A vonzás törvénye ezen a téren is működik…
Fantasztikus dolog úgy kakaós csigát enni, hogy nem kell arra figyelnünk, hogy éppen mennyi kalóriát viszünk be. A túlzott finomított szénhidrát-fogyasztásnak meg van az a hátránya, hogy az ember elhízik, de tény és való, hogy a vonzás törvénye ezen a téren is működik. Ha az ember állandóan attól stresszel, hogy Úristen ettől is hízni fogok, akkor előfordulhat, hogy ez a negatív szemlélet az élete részévé válik, és bevonzza. A következő évi edzéstervemben a jógának az érintése olyan szempontból maximálisan benne van, hogy ebben a rohanó életmódban, életvitelben mindenképpen jó dolog, ha az ember megtalálja a teste és a lelke közötti kapcsolatot. Erre szerintem a jóga egy fantasztikus dolog.”

HarmoNet tipp: Aki jógázik, kisbabának számít - Schirilla György a jógáról >>

Benkő László: Nem gondolta volna senki, hogy ezt ép bőrrel megússza…
„A legemlékezetesebb - amire gond nélkül rá tudom vágni, hogy felejthetetlen -, az a Népstadion-Omega koncertek egyike, ahol egy olyan esős, zuhogó, viharos koncert volt, amit soha nem gondolt volna senki, hogy ezt ép bőrrel megússza. A közönség úgy kitartott mellettünk, hogy fel sem merült senkiben a gondolat, hogy elmenjen, ezért nekünk sem jutott egy pillanatig sem eszünkbe, hogy lemenjünk a színpadról. Az ilyen előadás - már így utólag tudom -, sokkal jobban megmarad az emberek emlékezetében, mint egy teljesen szabályosan lejátszott koncert, mert itt összekapaszkodik a közönség és a zenekar, kialakul egy olyan sorsközösség érzet, ami megismételhetetlen.”

Szabó  Andris: „Lélekben látom a közönséget, Benkő Laci bácsit, látom anyukámat, apukámat. 

A legemlékezetesebb Nagyszentjánoson volt. Négyszer is visszahívtak, mert ott mindig az volt - akárhányszor felléptem -, hogy nem akartak leengedni a színpadról. Bárhol nagyon szeretek szerepelni. Izgalom csak addig van, ameddig megszólal a zene, aztán valahogy megnyugszom. Onnantól kezdve valahogy olyan, mintha minden jóra fordulna.”

HarmoNet tipp: Benkő Dániel: Háromnegyed órá fejenállás a cél! >>

Benkő  László: (Szabó Andrisról)

„Tizennégy éves a kisfiú, és ez lesz a harmadik nagylemeze, ami most elkészült. Az első lemez, arany és platina lett, a második az rá egy évre készült el - egy karácsonyi lemez -, és most ez a harmadik. Közben megnyerte az országos mesemondó versenyt, és akkor gyorsan úgy határoztunk, hogy legyen egy dupla lemez - mese és dal.

Arra szövetkeztünk, hogy 18 éves koráig mindenképpen figyelemmel kísérjük, és támogatjuk, aztán meglátjuk hogy hogyan tovább. A mutálás után csak a jó Isten tudja, hogy kinek milyen hangja lesz.”

www.sztarportre.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4612 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x