Top 5+1 szellemes szivatás
Címlap / Psziché / Top 5+1 szellemes szivatás

Top 5+1 szellemes szivatás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Halloween, holtak éjszakája, ősök éjjele, a halottak napja előttei szellemjárás ideje. Szinte mindenki ismeri, hallott már róla, s mindenki féli, kedveli, vagy kíváncsi eseményeire. A leggyakrabban meg sem látogatnak, nem hagynak nyomot a szellemek, s jobb, ha egymással játszunk, nevetünk, minthogy az ő világukat zavarjuk meg. Szivatások hőfok szerint. 

Ha ezen a szép estén aktívan és durván megtréfálnád környezeted. Gondold meg kivel játszol! Ha nem bírja, ne idegesítsd ezzel!

No. 6
. A legegyszerűbb és legfinomabb szivatás, amit még azokkal is el lehet játszani, akik kicsit gyengébb idegrendszerűek, az egy finom kérdés: „Te is hallod, te is érzed?” Előtte jó, ha nem beszélsz Halloweenől, de miután hallani kezded a dolgot, eszedbe jut, hogy épp ma van. Nagyon lágy.

No. 5. Kicsit már erőteljesebb szivatás az asztaltáncoltatás. Ebéd, vacsora közben. Ülj kényelmesen és étkezés közben mozgasd meg az asztalt alulról. Vigyázz, ne legyen észrevehető. Ne felejts el azonnal sikítni és megkérdezni a többieket, mi volt ez???! A meglepődés kb. 1 percig tart.
 

No. 4. Már elgondolkodtató a szétpakolás. Mindenki tudja, hogy a szellemek pakolnak a lakásban ezen az éjjelen. Kelj fel és halkan pakolj szét dolgokat. Csinált elképesztő dolgokat. Pólót a hűtőbe. Kekszet a fürdőszobába, szappant a tévére, stb. Ezen már el fog gondolkozni mindenki. Természetesen akkor, ha ismerik Halloween működését. Ha esetleg valamit szétpakoltak, és nem te voltál… ne lepődj meg!

No. 3. Vegyél fel előre kaparászó és kopogó hangokat, megállapíthatatlan zörgéseket, mint pl. szivaccsal való textil dörzsölés, stb. A cd-t állítsd be ébresztős elindításra, az éjszaka közepére. Nem árt, ha olyan helyen van lejátszó vagy olyan halk, hogy azonnal nem kapcsol az illető. És az sem árt ha az éjszaka közepén te nem ijedsz meg tőle. Csak stabil személyiségekkel szabad eljátszani! Erős.

No.2. Kifejezetten erős idegzetűeknek: éjjel álmodban alvajárást, szem fennakadást és ami a legdurvább, sikítva ébredést lehet szimulálni. Ez elég ijesztő, így csak nagyon erős személyekkel játsszuk el. Nagyon erős.

HarmoNet tipp: Ősi kelta hagyomány >>

No. 1. A legdurvábbhoz már ketten kelletek, és az az egy-két ember, akit behúznál a csőbe nagyon meg fog ijedni. Társad vegyen fel teljesen fekete köpenyt, akár csuklyás ruhát vagy valamilyen őt takaró, felismerhetetlenné tevő ruházatot. Megbeszélt időben jelenjen meg a lakásotokban, (meg kell oldani a bejutást) a házatok körül az ablakban, stb. Készülj fel, te is meg fogsz ijedni! Hívd fel figyelmet, hogy láttál valakit, esetleg a Halloweenre is. Keressétek együtt az illetőt, aki néha feltűnhet, majd tűnjön el újra. Figyelj arra, hogy ne gondolják betolakodónak – ez másfajta félelmet szül -, hanem valami egyedi jelenségnek. Ez egy igazán izgalmas, nyomozós ijesztés, úgyhogy csak azokkal szabad eljátszani, akiknek szó szerint acélból vannak az idegeik.
 

Amit sose feledj:

  • Lehet, családod is olvassa ezt a cikket, és lebuksz hamar – akkor is jó a nevetés.
  • Gyerekekkel sosem játszunk ilyet!
  • Gyenge idegzetűeket nem tréfálunk meg!
  • Lehet, miközben megtréfálsz valakit, téged is … kontra, megtréfálnak, készülj fel.
  • Ha senki nem tud a viccről – akkor nem vicces, ami történik, vagyis belecsöppentél valamibe, előfordul, legyél alázatos. A szellemek nem bántanak, ha nem bántod őket. Legyél türelmes. A játékra nem ajánlott időpont: November 2. koradélutáni óráktól-november 3. késő estig! 
     
     
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 25853 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x