Csókolózz, hogy éber legyél!
Címlap / Psziché / Csókolózz, hogy éber legyél!

Csókolózz, hogy éber legyél!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Ha te is megszoktad, hogy mindig egy adott időben elalszol, de ma éjjel szeretnél fennmaradni és nagyot bulizni, de úgy döntöttél, hogy nem kávézol, akkor segíthetnek az alábbi vidám tanácsok! Könnyebb átlendülni azon a bizonyos mélyponton, és ráadásul még szórakoztató is...  

Egyél csokit!
A szilveszteri menübe válogass be kakaót tartalmazó ételeket, csokit, tehát ne most fogyókúrázz, ennek semmi értelme nem lenne. A kakaóban található némi koffein, ettől könnyebb ébren maradnod, ráadásul a vidámságodat is fokozza. Választhatsz tejszínhabos kakaót is, mikor mások kávét isznak.

Pia helyett gyümölcsök!
Ha lehet, keveset igyál, és egyél sok gyümölcsöt. A kevés ital hatását a gyümölcs gyorsan semlegesíti, és a gyümölcsben található vitaminok és cukrok segítenek az ébren maradásban. Az italok közül azt válaszd, amit szeretsz, de maradj annál, és ne keverd, ne váltogasd!

Egyszerűen nevess!
A nevetéstől is könnyű ébren maradni. Csinálj egy kis hangulatot, meséljetek vicceket, vagy kezdeményezz egy nagyszerű játékot. A nevetéstől felpezsdül a véred, és egyszerűen nem is fogsz álmosságot érezni! Ráadásul mások ásító szájának látványa sem fog téged alvásra emlékeztetni, hiszen a nevetés ragadós!

Menj ki a levegőre, ha álmosnak érzed magad!
Amikor rád tör az álmosság, egy rövid ideig mélyponton vagy, és ha azon átlendülsz, akkor már képes vagy fennmaradni. Ebben a mélypontban állj ki a hűvösbe, de lehetőleg ne beöltözve, hanem könnyebb ruhában, és végezz néhány teli tüdős légző gyakorlatot. A levegő és a hideg együtt megteszik a hatásukat, máris nem leszel álmos, hanem inkább üde és tettre kész!Csókolózz, ha van kivel!
A csókok –bár bódító és zsongító érzés – mégis ébren tartanak, hiszen a szervezetedben boldogsághormonok szabadulnak fel, és megnő a szervezetedben a saját nemedre jellemző nemi hormon kiválasztása is. Vonzónak, és frissnek érezheted magad, és természetesen a vonzó embereket mások is szeretik.

Táncolj, ha rád tör az álmosság!
A tánc, - és mindenféle mozgás – szintén felpezsdíti a véredet. Lehetőleg ne a legpunnyadtabb pillanatban rakjatok be andalgós számot ilyenkor kell az örök Fenyő-slágerre rázni: Csavard fel a szőnyeget!

Masszírozd a talpadat
Ha nagyon álmos vagy, de nem illő felállni, akkor az asztal alatt a talpadat masszírozva, néhány erőteljsebb lábfej-körzést csinálva szintén jobb kedvre hangolhatod magad. A tenyeres, valamint a fülcimpád diszkrét tányomkodása szintén elmúlasztja még a fejfájást is! Az is segít, ha kimégy a mosdóba és hideg, majd meleg vízzel felválta varcot és alkart mosol.

És persze ne felejts el mulatni reggelig!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2360 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x