Önbizalom tuning - 7 felkészítő tipp!
Címlap / Psziché / Önbizalom tuning - 7 felkészítő tipp!

Önbizalom tuning - 7 felkészítő tipp!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-27

Az önbizalommal az a baj, hogy vagy túlteng valakiben, vagy túl kevés van belőle. Túltengő önbizalom? Ilyenkor mindig gyanakodni kezdek: ott valami nincs rendjén, az illető valamit takargatni, kompenzálni akar ezzel a jókora mellénnyel! Ők viszont - eltelve saját nagyszerűségükkel - nem érzik szükségét annak hogy helyrehozzák önbizalmukat. Akik kevés önbizalommal rendelkeznek, azonban ahhoz is bátortalanok lehetnek, hogy tegyenek ellene!  


Rendezvénynaptár
Ezért úgy gondoltam, hogy néhány felkészítő tippel segítek azoknak, akik jönnek, na meg azoknak is, akik nem tudnak ott lenni.

Ha az autónkat visszük a tuning műhelybe, előzőleg egész biztosan tisztára mossuk, valamint kitakarítjuk a járgányt, átgondoljuk, hogy mi a célunk a tuningolással és ennek megfelelően választunk. Biztos, hogy kikérjük a szaki véleményét, és kérünk néhány referencia munkát, vagy egyenesen a profi munka nyomán akadunk a tuning műhelyre. Ha az önbizalom tuningjára készülünk, akkor először nekünk is hasonlóan érdemes eljárni. Fogadd meg az alábbi 7 parancsolatot, és változni fog az életed!
 
 1. „Fütyöréssz, miközben dolgozol” – ezt nem más mondta, mint Walt Disney, a nagy rajzfim mágus. Én sok autószerelőt ismerek, a többségük fütyül munka közben és privát életükben is autóbolondok. Vajon hogy állsz a munkáddal? Lehetne fütyörészni – legalább lélekben – munka közben? Keress legalább 1 olyan dolgot a munkádban, amit nagyon szeretsz és fütyülj! Legalább lélekben, ha hangosan nem is illendő Nálatok! Tégy egy próbát: próbálj meg szomorkodva fütyülni – ígérem, nem fog menni !
   
 2.  Fordítsd arcot a naphoz – magad mögött hagyod az árnyékot! Indián mondás, mely megfontolásra érdemes. A pozitív gondolkodás nem jelenti, hogy mindig csak a jót lásd – hiszen racionális gondolkodás nincs a rossz dolgok analízise nélkül. Ismernek kell gyengéidet is, de az erőidet a pozitívumok felé kell fordítanod! Vannak céljaid?  Olyan dolgok, amiket már régóta tervezel, de mindig közbe jön egy de … Írd le egy lapra és adj neki egy határidőt!
   
 3. Ismerd fel magadban a Gyáva Oroszlánt! – az Óz meséjében a Gyáva Oroszlán bátorságát a szeretettel fűtött odaadás adja meg. Az oroszlán önbizalma a barátok támogató szeretetéből táplálkozik. Neked hol vannak a barátaid? Küldj legalább 3 barátodnak bátorító e-mailt, SMS-t vagy hívd fel őket!
   
 4. Ha fel akarsz húzni, magasabban kell állnod nálam! – Emerson mondása nagyon igaz azokra, akik mindig visszacsúsznak ugyanarra a szintre, pedig hatalmas céljaik vannak mások felemelését illetően. Vajon hogy állsz segítőkkel és segítettekkel? Vajon hányan húznak vissza, miközben felfelé törekszel és hányan húznak téged felfelé? Gondold át az életed!
   
 5. Ne a változástól – az állandóságtól félj! - Lao Ce mondása a mai válságos időkben nagyon igaz. Sokan esnek abba a hibába, hogy mindig mindent ugyanúgy csinálnak, de nagy változást remélnek ettől. Mi volna, ha lenne merszed másként csinálni? Mai fontos feladatod: tégy valamit másként, mint eddig! Menj másik boltba, válassz új útvonalat, vegyél fel egy soha nem hordott ruhát!
   
 6. „Nem az a szegény, akinek kevés van az erszényében, hanem aki többre vágyik” – Seneca mondása is nagyon erősen szól a ma emberéhez. Újabb feladat: Tarts tudatosan „Semmit nem vásároltam!” napot! Vajon kibírod? Nézd meg, mennyi minden van ingyen a világon! A kedvesség, egy séta, a nevetés, egy kiskutya farkcsóváló lelkesedése …
   
 7. Tarts gondolat-nagytakarítást! – Az agykontrollosok ismerik ezt a fogalmat, de talán jó lehet újra és újra bedobni a köztudatba! Mi a szavad járása? Vajon hogy káromkodsz, ha valami miatt tényleg szentségelni kell? Gondold át, huzalozd újra mondandódat és gondolataidat! Már ez az egy apróság sokat adhat önbizalmad javulásához.
  


Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 8463 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x