Lábnövesztés az elme erejével
Címlap / Psziché / Lábnövesztés az elme erejével

Lábnövesztés az elme erejével

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Tegnap, a budapesti agykontrolltanfolyamom második napján, érdekes levelet kaptam az egyik résztvevőtől. Lábat növesztett. Dr. Domján László cikke. 

„Volt osztálytársamat elütötte egy autó 10 éves korában. Eltört a bal combcsontja, és a térde fölött egy jó tenyérnyi részen szinte csontig lemarta a bőrét az aszfalt. Drága orvosának és egy szadista nővérnek hála, a kórházban csak rosszabb lett a lába.

Rosszul forrt össze a csontja, így újra el kellett törni a lábát. A végeredmény 5 cm-rel rövidebb láb lett. A nővér pedig durván letépte a tapaszt a tenyérnyi sebéről, aminek következtében rücskösre-hegesre gyógyult a bőre, mint az égési sérülteknek.

A balesete után elvégezte az agykontrolltanfolyamot, és 1 éven belül a két lába közti különbség már csak 4 mm volt, a rücskös sebe helyén pedig teljesen sima bőr van.”


Nem szeretem ugyan, ha szidják az orvosokat és a nővéreket, mert legtöbbjük becsületesen és rengeteget dolgozik, de a levélben nem ez a hangsúlyos téma, hanem a lábnövesztés.Lehetséges ez? Igen, lehetséges.

Több példát láttam már rá Magyarországon, ezért biztosan állíthatom. (Megjegyzem: 25 éve elképzelhetetlennek tartottam volna.) Ellazult állapotban képzeletünkkel azonban valóban hatni tudunk a testünkben zajló biológiai folyamatokra. Állításomat alátámasztó példaként egy tudományos kísérletet ismertetek.

A Michigani Egyetemen megvizsgálták, befolyásolhatjuk-e a vérképünket képzeletünkkel. A kísérletben olyan egészséges emberek vettek részt, akik elhitték, hogy képzeletükkel hatni tudnak a testműködésükre. Vérvétel után ellazultak, majd három, 20 perces relaxáció során azt vizualizálták (elképzelték), hogy a fehérvérsejtek egyik, fontos, „testtakarító” szerepet betöltő fajtája, a neutrofil leukocyták, átbújnak az érfalakon, hogy a sejtek közül összesöpörhessék a „szemetet”. Nos, a vérük kontrollvizsgálata szerint statisztikailag szignifikáns mértékben csökkent a fehérvérsejtszámuk – átlagosan 8200/mm3-ról 6400/mm3-re. Ám a legdöbbenetesebb, hogy a fehérvérsejtszám-csökkenés majdnem kizárólag a neutrofil leukocyták között következett be! Azok 60%-a valóban elhagyta az ér belsejét!

Minderről csak Shakespeare egy – Hamlet szájába adott – mondata jut eszembe, amit Arany János így fordított:
 
„Több dolgok vannak földön és egen,
Horatio, mintsem bölcselmetek
Álmodni képes.”

dr. Domján László
www.agykontroll.hu

Kép: piqs.de: Cody Proctor - feets
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9697 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x