Kebelbarátnők avagy a női mell csodája
Címlap / Psziché / Kebelbarátnők avagy a női mell csodája

Kebelbarátnők avagy a női mell csodája

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Réges régen, a Születés hete fénykorában, amikor még egy kiváló főszerkesztő állt a weboldal élén, különleges kiállításokat tartottak az Arany10-ben. A Vaginakiállításon kérdezte meg egyik barátom, lesz-e vajon fütyikiállítás is. Erre eddig nem került sor, mert míg a férfi művész előszeretettel tanulmányozta ama nemes női szervet, ámde azok a hölgyek, akik ama nemes férfiszervet gyakorta tanulmányozták, nem értek rá festőművészetet tanulni, mindmáig mással vannak elfoglalva. Kebelbarátnőink olyanok, mint mi, mindenféle van közöttük, és minden nő a maga egyediségével bámulatos. Dobosy Ildikó írása Hoppál Bori új könyve kapcsán. 

A Születés hete rendezvény előtt néhány héttel a négygyermekes képszerkesztő hölgy a szerkesztőség minden tagjának a keblét lefotózta. Volt tehát finom kis almaforma 20 éves kebel, 40-50-60 és még azon is túl, hiszen a szerkesztőség tagjai kortalan, de bátor és büszke hölgyekből álltak, akik pont arra voltak büszkék, amijük van. És ez volt a cél, hogy szeressük a testünket, mindent, ami hozzánk tartozik, és minden néző találjon a magáéhoz hasonlót, gyönyörűnek, izgatónak találja, örüljön annak, hogy keblével valakit elkápráztat.

Hoppál Bori

Hoppál Bori női testtudat-oktató, szülésfelkészítő és dúla sok nemes dolgot tanított a kíváncsi érdeklődőknek ezekben a hónapokban és azóta is. Megtanította a hölgyeknek, hogyan ünnepeljék közösen tánccal nagylánnyá érésüket, s aki ezt annakidején elmulasztotta, most bepótolhatta a fiatal lányok avatásán. Vörös kendőink és festett lepedőink máig is őrzik ennek emlékét. Ő volt az, aki megkérte a legbátrabbakat, hogy írjanak nővé válásukról, valamint keblük szerepéről eddigi életükben. Ha valakinek az édesanyja szégyenlős volt, azt is írja le, hiszen mások tanulhatnak ebből is.


A kislányok elég korán megszemlélhetik az asszonnyá érést, ha strandra járnak. A női napozókban az asszonyok teljesen kitárulkoznak, s a kislány elképzelheti magának, milyen is lesz 20-30-60-70 éves korában. Hogy végül is hogyan változhat egy női kebel az emberi élet utazása alatt, arról lehet fogalmunk, de gyönyörű volt látni együtt, egy időben az asszonyokat. Ez egy tökéletesen humánus alkotás, mint Odüsszeusz útja a szirének között. Előbb kis gyönge halom, aztán virágzó gyönyörűség, majd az élet (az étel) kútja, aztán versengés a hassal, melyik emelkedik ki jobban. A régi Ludas Matyi újság rajzaiban a jellegzetes 40-en felüli női test ábrázolásban annyi volt a férfi és női has közti különbség, hogy a a női has 20 cm-rel magasabban kezdődött, és otthonkát vettek fölé.

„Modern mell”
Ma mindenkinek olyan melle lehet (ruhában), amilyet a pénztárcája elvisel. Egyre kevesebb gyerek születik, s az „élet kútja” helyett a szilikon vagy a szuper push-up melltartó a 60-70 éveseknek is ideális formát biztosíthat. Ha a has nem lépi át a 80 centis körfogatot, lánykori ruhájában járhat a hölgy 15 centis sarkú cipővel. Hogy aztán mit takar a ruha, azt a félhomály izgalma megszépítheti. A média ma már nagyobb szerepet játszik a melldivatban is, mint a realitás. A Barbi babákkal kezdődött a kislányok félrenevelése, hiszen a tudatukba bekerült a nagymellű nő, mielőtt még maguk is felserdültek volna. (Ezért utáltam mindig a Barbi babákat, mert a kismellű lányok önérzete sérült ezekkel a nádszálkarcsú bombázókkal, s ahelyett, hogy a kislány örült volna a kis labdácskák fejlődésének, a 13-14 éves fiúk gonoszkodását kellett hallania, akik már általános iskolában szexi nőket kerestek lánybarátaikban.)

Elérték céljukat az üzletemberek. Legombolhatták a papák, férjek pénzét. Nem mintha a papák és férjek rohantak volna a szilikon után, hanem a lányok lelkében hoztak létre olyan pénzért kielégíthető vágyat, ami munkát adott a szilikogyárosoknak. Emellett elértük a 14 éves kislányok prostituálódását, szeretet helyett a „szexgyár” munkásaivá válnak, nem is értik még saját testük hívásait, a tévéből tanulják a kihívó viselkedést. És ma ez lett a társadalmi elvárás: viselkedj úgy 14-15 évesen, mintha 20-25 éves diszkótáncosnő lennél.És mi lesz vajon a jövőben?

Bármi lehet. Júlia (Romeo szerelme) tizennégy éves volt, amikor apja férjhez akarta adni. Júlia anyja ebben a korban már gyermeket ringatott. A reneszánsz ruhák is kiemelték, feldúcolták a kebleket, s az utána következő évszázadokban ugyanez volt a tendencia más-más eszközökkel. Az igazi parasztasszonyok formái nem változtak. Kapáláskor előre hajlik a test, csüng a kebel, és egyre nagyobb térfogatot nyer a has. Lev Tolsztoj fürdőző nőket látva azonnal észreveszi, hogy ezek nem orosz asszonyok, mert lányformájú melleik vannak. A gyereket kiveszik a hasból, szoptatás helyett üvegből (műanyagból) etetik (régen dajkák szoptattak, akkor se eröltette meg magát az előkelő anya. Mindig csodálkoztam, hogy a hercegnők maguk szülik meg a gyerekeiket, nem fogadnak szülő asszonyt. Ma már ilyen is lehetséges).

De vannak természetes anyaságra törekvők is minden korban. Margaret Mitchell Elfújta a szél című regényében Scarlett édesanyja nem hord fűzőt, krinolint, az előkelő hölgy a családi szeretetet, természetességet képviseli, egyúttal rabszolgáival is teljesen emberi módon bánik, a feketék othonra lelnek házukban. Scarlett fekete dajkáját is anyjaként szereti.

Hoppál Bori könyve nem ítélkezik, hanem bemutat. Kebelbarátnőink olyanok, mint mi, mindenféle van közöttük, és minden nő a maga egyediségével bámulatos.

Dobosy Ildikó

Képek:
piqs.de: josef T-Rezaie - Brust
piqs.de: josef T-R - Gefangen
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7029 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x