Válni vagy válni valakivé?
Címlap / Psziché / Válni vagy válni valakivé?

Válni vagy válni valakivé?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Nemsokára Valentin. Vannak, akik kedveskedni fognak a Kedvesnek. Vannak, akik sóvárognak az elérhetetlen után. És vannak, akik szeretnének elérhetetlenné válni. Mert nem megy tovább. Vége. Valentin napjának estéjén őket várja Singer Magdolna gyásztanácsadó, a Júlia vagyok és válok című könyv szerzője. 

Válás és újjászületés szeminárium
A VÚ szeminárium négy alkalomból áll. Havonta egy vasárnap, 10-17 óráig. A válás a mély fájdalom mellett esély az újrakezdésre, a változásra, sőt, a felemelkedésre. Ahhoz azonban, hogy szárnyalni tudjunk, el kell tudnunk gyászolni a kapcsolatunkat. A VÚ szeminárium korábbi kapcsolatunk elengedéséhez és a válás utáni újrakezdéshez nyújt segítséget férfiak és nők számára egyaránt.

Bogi: "Csodálatos érzés volt végigjárni az újjászületés útját. Az elejétől a legutolsó alkalomig élveztem a gyakorlatokat. Minden alkalom újabb dimenziókat és szinteket nyitott meg előttem. Sokat, sőt, rengeteget köszönhetek a szemináriumnak. Sikerült elengednem a haragomat, a dühömet, tudtam végre hálát érezni, megtaláltam a lelki békémet, egyensúlyomat. Örülök, hogy itt lehettem, hogy részese lehettem ennek a csodálatos belső utazásnak. Úgy érzem, nagyon sokat segíthetne minden válófélben lévőnek egy ilyen csoport. Hajrá! Csak így tovább! A magam részéről biztos, hogy jó hírét viszem mindenütt!"



Valentin napján információkat kaphatsz a Válás és újjászületés szemináriumról: február 14-én 18 órakor lehet személyesen érdeklődni, beszélgetni a szeminárium vezetőivel.

A szeminárium trénerei
Czellár Móni life coach, playback színész, és Singer Magdolna gyásztanácsadó, mentálhigiénés segítő szakember, író – a Júlia vagyok és válok című könyv szerzője. Maximális csoportlétszám 12 fő, a jelentkezések sorrendjében.

További információ >>

Kép: piqs.de: stooh! - Goldmarie
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2665 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x