Mi tartja össze valójában, titokban a kapcsolatainkat?
Címlap / Psziché / Mi tartja össze valójában, titokban a kapcsolatainkat?

Mi tartja össze valójában, titokban a kapcsolatainkat?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-17

A szülő-gyermek kapcsolódása, a baráti egymásra találások, a közösségi összetartozások,a testvéri kapcsolatok, a szerelmek, a házasságok, de még az üzleti kapcsolatok is mind-mind egymásra ható és egymásra hangolt rezgések által jönnek létre, tehát mindenki részt vesz benne. Mindkét fél kivált valamilyen hatást a másikból. Akik rossz kapcsolatoktól szenvednek és magukban nem sikerül tisztázni a problémát, addig nem is fognak tudni kilépni belőle, amíg önmagukban meg nem szüntetik a gondot.  

Van olyan kapcsolat, amit már nem lehet megjavítani?

Amikor már nem lehet javítani egy kapcsolaton, valószínűleg már nem is kell azt megjavítani. Kísérletet azonban érdemes tenni rá, lelkiismereti okokból is. Családon belül is lehetnek olyan kapcsolatok, amikor tisztán látszik, hogy a felek nem tudnak túl sok időt egymás társaságában eltölteni.


Amikor valaki panaszkodik vagy szenved egy kapcsolattól, valószínű nála is hiba van, hiszen a rezgése alacsony szinten van. Nagyon gyakran találkozom olyan helyzettel, amikor valaki a másikat hibáztatja azért, hogy nem tesz semmit a kapcsolatért, ilyenkor mindig belátásra próbálom bírni azt, aki a másikat hibáztatja. Valamilyen rossz - de az egyén tanulási szintjén és életútján éppen aktuálisan jelen lévő - rezgés vált ki olyan helyzetet, ahol az egyik fél esetleg lerántja a maga alacsony szintjére a másikat. Ilyenkor, ha elég erős valaki, hamar kilép a rossz helyzetből.

Mi a rossz helyzet? Ami károkat okoz és rombol. Ezt a legnehezebb belátni, de nagyon könnyű észrevenni. Aki nem elég erős, az tartósan szenved benne, esetleg bele is betegszik szellemileg is, fizikailag is. Érdemes tudomásul venni és belátni, hogy valakivel eddig volt dolgom és nem tovább. Amikor az elengedést valóban megtesszük, nagyon érdekes helyzetek alakulnak ki. A számunkra már mérgező kapcsolatok helyére újak, fontosabbak, erősebbek, tisztábbak érkezhetnek – hamarabb, mint gondolnánk! Előfordulhat az is, hogy régi kapcsolatok újjáalakulnak, mindez azért, mert jó irányba változtunk - ilyenkor a Teremtés új lehetőséget biztosít.

“Az idő igaz, s eldönti, ami nem az.” – írja Petőfi Sándor.

Mi a megoldás? Energetikai tisztítás, mentális tisztulás

Ez az egyetlen és hatékony megoldás, hiszen abban a pillanatban, amikor a Teremtő jelenlétébe újra belépünk, szinte sejtszintig kicserélődünk és dinamikusabb, előremutatóbb, kellemesebb energiaszintre kerülünk. Én úgy szoktam ezt nevezni: a tökéletességbe. Ez egy igencsak magas rezgés, ahová sokan vágyódnak és sokan el is tudják érni ezt az állapotot. Ezt kitartóan, sok munkával, meditációval, tisztítással lehet elérni és magabiztosan kijelentem, hogy a tökéletes védelemből már nincs vagy aligha van lezuhanás. Szepes Mária írta valahol (nem szó szerint idézem), hogy a Teremtésben nincs olyan lény, amely ne sietne egy nála fejlettebb szintű felé. És ha megyünk valami felé, azt jó esetben el is érjük. Aki a másik számára elérhetetlen, az általában azért van, mert még nem vagy már nem rezegnek egy szinten. A teremtmények szellemi közösségben vannak, akár sötétség, akár az erős fény uralja őket. Mindenki a fény felé igyekszik. A tartós, hosszú távú emberi kapcsolatok igazi, tartós varázsereje is a magas szintű szellemiségben ring.

Tudj meg többet! 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5165 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x