A megérkezés csak egy újabb állomás
Címlap / Psziché / A megérkezés csak egy újabb állomás

A megérkezés csak egy újabb állomás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-29

"A MET-terápia segített újabb nézőpontokat birtokolni, megerősödött a szemem és egyre erősebb a szívem is. Belátom, hogy kellett a kezelés-sorozat, hiszen az átalakulás újabb és újabb változásokat indított el bennem." Hegedüs Erika olvasónk utolsó beszámolója a Harmonet játékán nyert MET-terápiás kezelésről. 

Erika: „Az utolsó kezelésemre nagyon nehéz szívvel mentem. A február óta tartó folyamat egy szépen kirajzolódó irányt mutat, a bennem zajló változások során nagyon közel kerültem emberileg a kezelőmhöz és meglepetésemre önmagamhoz is. A MET-terápia segített újabb nézőpontokat birtokolni, megerősödött a szemem és egyre erősebb a szívem is. Belátom, hogy kellett a kezelés-sorozat, hiszen változásom folyamatosan újabb változásokat generált bennem, pillanatról-pillanatra.

Az elmúlt 4 hónap nagyon sok egyedül töltött időt hozott.
Visszagondolva az 5-10 évvel korábbi önmagamhoz, most nyoma sem volt pániknak, valahogy a „magányos vagyok, engem senki sem szeret” lemez sem került elő. Élveztem az egyedül töltött órák minden percét, figyeltem befelé-kifelé. Érzékelőim finomodtak, a fák leveleinek ezer zöldjét figyeltem meg, sőt a szürke utca ezer szürkéje között is különbséget tudtam már tenni. Korábban egy magányosnak ítélt este fulladásos tüneteket hozott elő, ma már biztosan tudom, hogy csak a fejemben létezett a magány. Kifejezetten jól éreztem magam, hogy volt idő olyan dolgokra, amelyekre eddig is lett volna, ha észrevettem volna. Már jó ideje haladok ezen az úton, önismereti állomásaim hoztak korábban is felismeréseket, 2004 óta, amióta coach-ként is tevékenykedem, egyre tudatosabbá váltam, de valahogy az egész folyamat most a 4 hónap alatt felgyorsult. Minden kezelés során kaptam kérdéseket, amelyekre napok-hetek múlva érkeztek meg a válaszok, sokszor a világ ezer üzenete közül egy-egy félmondatából, máskor a szívem mélyéről.
Sok dolog megváltozott bennem. Fizikai szinten is zajlanak a folyamatok, tisztulásom még nem ért véget, a pattanásaim lassan halványodnak. Valódi körmöm a hosszú műkörmös időszak után komótosan regenerálódik. A hajam még hullik, de a testem erőteljes átalakulásba kezdett. Karcsúbb vagyok, a combom vékonyodott, szemem csillog, többet mosolygok. Ha megbánt egy fontos ember, akkor belemegyek a fájdalomba, gyorsan átverekszem magam rajta, aztán a másik fontosságának tudatában „utána nyúlok” és nem hagyom, hogy ostoba sértettség miatt egyetlen fontos emberi kapcsolatom is csorbát szenvedjem. Az igazságtalan bántás, önző érdekből vagy butaságtól diktált rosszindulat még mindig fáj, de egyre tudatosabban védem meg magam az ilyen közegekben.
Teremtő korszakom újra beindult, újabb és újabb ötleteim születnek, rendkívül értelmes és változásra kész ügyfeleket vonzok be, akikkel felemelő együtt dolgozni a coaching folyamatokban. Szárnyakat kaptam, nem csak szakmai ötleteim áradnak, a ruhásszekrény és a konyha is teljes átrendezés alá került. Élvezettel csinálok bármit és néha még a semmit is. Igen, végre jó csinálni a semmit. Végre megengedem magamnak, pedig régről jött programjaim nem igazán engedték ezt meg nekem. Évekkel ezelőtt dolgoztam ki az Egészséges Önző-képző programomat, mára végre nem csak az elméletet tudom, hanem a gyakorlat is felzárkózott. Ehhez kellett a MET-terápia során megszerzett újabb puzzle-darab is.

Ha mélyebben is érdekel a MET-terápia, nézd meg a kliensek beszámolói alapján készült videót >>>
Felismerés? Volt bőven, de talán a legszebb az volt, hogy tisztán látom, hogy utazásom során ez a megérkezés csak egy újabb állomás. A Világ kinyílt, régi szemüvegem már nem illik rám, eldobom, mert annyi mindent nem ismerek még a Világból, szükségem van arra, hogy sok ilyen megtapasztaláson keresztül újra és újra rácsodálkozhassak az Univerzum nagyszerűségére.
Hálás vagyok Erzsébetnek, hogy szakszerű kezelésével megszerettette velem a MET-terápiát, amely bármikor már segítségül hívható. És köszönöm a Harmonetnek, hogy a játékán keresztül egy ilyen fantasztikus nyereményhez jutottam, amely után már semmi sem lesz a régi. De ki bánja?!"

Erzsébet: „Újra és újra elcsodálkozom azon, amikor a MET-terápiás tapasztalataikat osztják meg velem kliensek, hogy a változás rovatban szinte mindenki elfelejti megemlíteni, hogy a probléma-tünet amivel megkeresett, hogyan változott?! Hogyan lehetséges ez?

A terápiák, beavatkozások nagy része problémaorientált s így a kezelések jellege is arra helyezi a fókuszt, hogy ezeket megszüntesse. Ezzel szorosan összefügg, hogy gyakori ezekben az esetekben a kliens évekig tartó Canossa-járása: hétről hétre masszázsra járunk a hátunkkal, vagy éveken át pszichológushoz a pánikbetegségünkkel...

Kipróbálnád a MET-terápiát? Most kedvezményesen teheted meg! Kattints ide >>>


A MET-terápia különlegessége - ugyanakkor sokszor szokatlansága is a kliensek számára - hogy a problémákat, tüneteket szinte mellékesen kezeli, nem ad teret ezeknek.
A terápiás alkalmak során a terapeuta a kliens egész lényét (lelkét, szellemét és fizikai testét) segíti a harmónia felé, hogy ebben a megerősödött állapotban az Ember lehessen az, aki a saját problémájára a gyógyírt megtalálja. A munka során a kliens kapcsolatba léphet azokkal az emlékekkel, amelyek feldolgozatlan voltuk miatt rombolnak (akár egy szálka helye a köröm alatt), és testi vagy lelki tüneteket okoznak. Amikor lehetőséget kap ezekkel az érzésekkel, élményekkel foglalkozni, a tudat megkönnyebbül és szabaddá válik addig nyomasztó hatásuk alól. Gyakran előfordul, hogy mindez nem tudatosan, hanem  a tudattalanban történik, így esetleg nem is emlékszünk rá.
Nézzük meg, mi is történt Erika esetében:

„Magányos vagyok, engem senki sem szeret”: minden fájdalom és félelem gyökere a magányosság és a meg nem értettség érzése. Ez annyira megszokott állapot, hogy szinte nem látjuk az összefüggést a betegségek és e létállapotunk között.
A kezelések során Erika elszántan kezdett dolgozni a betemetett fájdalmakon, és szembenézett velük. Útja során sokszor nézett visszafelé, a fájdalom néha keményebb volt, mint a kezelések előtt, a változás ismeretlensége sokszor töltötte el félelemmel. Ennek ellenére a valóság jobban vonzotta, és ekkor más a teste is baráttá vált, fájdalom nélkül szolgálta őt, mutatva számára a helyes utat.
"Élveztem az egyedül töltött órák minden percét, figyeltem befelé-kifelé": megtapasztalta azt a különleges létállapotot, hogy amennyiben egyedül vagyunk, legalább élvezzük azt. Érzelmeinek és érzékszerveinek teljes spektrumával vesz részt a mindennapokban. Ebben az állapotban lehetetlen rosszul érezni magunkat (Igen, végre jó csinálni a semmit), és akkor a testnek nincs is már szüksége hogy figyelmeztessen bennünket.
Hiszen a fájdalomnak-betegségnek semmi más üzenete nincs: ÉLJ, szabad és teljes életet, tapasztalj meg mindent örömmel, amit eléd hoz a Sors.

A legszebb a történetben, hogy ezek megtapasztalásához nem kellenek a szavak. Ezt az állapotot nem lehet tréningeken elsajátítani, egyszerűen megtörténik. A MET-terápiás kezelések során a kliensek ezt a belső változást emelik ki beszámolóikban, és a későbbiek során önállóan válnak képessé kezelni az életben felmerülő testi-lelki "üzeneteket".

Erikának gratulálok, ahhoz hogy felismerte az Élet az a játék, ahol nincs megérkezés. Belemerülni és megismerni minden ajándékát az egyetlen jó lehetőség.

Tömör Erzsébet, MET-terapeuta
www.metterapia.hu
Hegedüs Erika, coach

Kép: MorgueFile
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4999 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x