Életet mentett a képzelet!
Címlap / Psziché / Életet mentett a képzelet!

Életet mentett a képzelet!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-19

A testünk képes a legsúlyosabb betegségekből is meggyógyulni - főleg, ha használjuk a fantáziánkat. Két különleges történet a képzelet erejéről dr. Domján László agykontrolloktatótól. 

Két igaz történetet mesélek el, kommentár nélkül.

A Michigani Egyetemen megvizsgálták, befolyásolhatjuk-e a vérképünket képzeletünkkel. A kísérletben olyan egészséges emberek vettek részt, akik elhitték, hogy képzeletükkel hatni tudnak a testműködésükre. Vérvétel után ellazultak, majd három, 20 perces relaxáció során azt vizualizálták (elképzelték), hogy a fehérvérsejtek egyik, fontos, „testtakarító” szerepet betöltő fajtája, a neutrofil leukociták, átbújnak az érfalakon, hogy a sejtek közül összesöpörhessék a „szemetet”. Nos, a vérük kontrollvizsgálata szerint statisztikailag szignifikáns mértékben csökkent a fehérvérsejtszámuk – átlagosan 8200/mm3-ról 6400/mm3-re. Ám a legdöbbenetesebb, hogy a fehérvérsejtszám-csökkenés majdnem kizárólag a neutrofil leukociták között következett be! Azok 60%-a valóban elhagyta az ér belsejét!Bánó Hédi írja:
„Afrikában nyaraltam, ott csípett meg egy szúnyog, ami megbetegített. Az orvosok trópusi maláriát diagnosztizáltak. Az orvos közölte velem, hogy az állapotom annyira súlyos, hogy már csak óráim vannak hátra. Családomat behívták a kórterembe, hogy köszönjünk el egymástól. Akkor csapott belém a villám: >>Ennyi, kész, vége az életemnek! Na, nem úgy van! A 7 éves lányomat én akarom felnevelni!<< Döntöttem: meggyógyulok! Eszembe jutott az agykontroll, amit akkor még csak könyvből tanultam. Az agykontrollsikereket tartalmazó könyvből régebben sok gyógyulással kapcsolatos történetet olvastam, azokból merítettem az ötletemet. A szívemnél a bejövő véráramlathoz katonákat állítottam, karddal. A maláriasejteket gömböknek képzeltem el, és ahogy áramoltak a véremben, a szívemhez jutva a katonáim felszúrták őket. Azt is elképzeltem, hogy a falósejtek leszedik a cafatokat a kardokról, és elszállítják a vesémbe, ahonnan azokat kiürítem. Kb. óránként mentem alfába, és dolgoztattam a katonákat és a falósejteket, s váltottam őket, hogy mindig megújult, friss erő pusztítsa a maláriát. A harmadik napon csodának mondták a gyógyulásomat!”

dr. Domján László
www.agykontroll.hu

Kép: www.morguefile.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5536 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x