Meg tudsz újulni, ha igazán akarod!
Címlap / Psziché / Meg tudsz újulni, ha igazán akarod!

Meg tudsz újulni, ha igazán akarod!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

Számtalanszor felteszik nekem a kérdést: mondd csak, mi lesz? Hogy fog ez vagy az sikerülni? Mi fog történni? Visszajön hozzám? Elhagy? Szeret eléggé? Sikerül a vizsgám? Megtanulok végre autót vezetni? Visszakapom a gyerekem? Ilyen és hasonló kérdésekre nagyon könnyű választ adni, különösen akkor, ha érzékelem, hogy a kérdező már tett is sok jót az ügyei megoldása érdekében. 

Amenyiben valaki úgy dönt, hogy nem tesz semmit, azzal is sokat tesz: ront a helyzeten, tehát egyértelmű a dolgai kimenetelének az iránya: sodródás a rossz felé. Ha valaki valamilyen megoldandó feladat előtt áll, kisebb vagy nagyobb bajban érzi magát, a legelső teendő, hogy belül és kívül is csendesedjen el, kérjen segítséget a legtisztább forrásból vagyis az Örökkévalóságból, adja át magát a válasznak, higyjen a sugallatoknak. Az Örökkévalóságból érkező segítség a leghatékonyabb, a Teremtő azonnali válasza, gondolatai, vagyis az angyalok  valóságos térbe, a földi világba hozzák a lehető legközelebbi, leghatékonyabb és legnagyszerűbb segítséget. Csak figyelni kell minden jelre! Ennyi a feladat. Aki bízik és nyitott szívvel kér segítséget, megkapja. Amit Isten megígért, az meglesz. Ha azonosulsz a védőangyalaiddal, ha tudva tudod, hogy minden pillanatban melletted vannak, ha tisztában vagy azzal, hogy a hajad szála sem görbülhet meg anélkül, hogy Isten ne védelmezne, ha figyelsz arra, hogy amitől óva intettek a szüleid,a tanítód, azt igenis kerüld el, nagy baj nem érhet. Ha pedig figyelmeztetéseket kapsz, azokat azért kapod, - néha sorozatosan -, hogy észrevedd, min kell hatékonyan változtatnod.

Elkerülhetők-e a rossz dolgok?
Egy idő után igen, ugyanis ha tisztulsz, gyorsabb lesz a felismerés, ki is tudod kerülni azt, ami vagy aki ártalmas, kártékony számodra. Szenvedés nélkül azonban nincs igazi felismerés. Ki-ki a maga életében remélhetőleg minél hamarabb megkapja a leghatékonyabb tanításokat, tapasztal és utána lelki értelemben is okosabb lesz. Aki okos, az ugyanazt a rosszat soha többé nem akarja átélni.


Minden a mi érdekünkben történik, minden. Még a látszólag rossz is. Aki a tanításokból gyorsan tanul, én úgy hívom: “jó tanuló”, neki mindig könnyebb. A jó tanuló nem évismétlő, könnyen alkalmazkodik a helyzetekhez, könnyebben beleáll a konfliktusokba és semmiképp nem menekül el. Aki nem a megoldásra törekszik, hanem megsértődik, hisztizik, toporzékol, Istent hibáztatja vagy másokat, káromkodik, a törvényekkel szembemegy, nem meríti ki a kommunikációs eszközei csodálatos tárházát, nem tárgyal, nem beszél meg senkivel semmit, esetleg csak felemelt hanggal és arrogánsan kommunikál, netalán veszekszik is, bizony könnyen bukott diákká válhat és elveszítheti mindenét, fizikailag, tárgyi értelemben is.

Érdemes tehát jó tanulónak lenni!
Tisztázni kell mindent, a jót ki kell érdemelni, a rosszat ki kell takarítani, le kell rázni magunkról. Csak el kell határozni, Süsü a sárkány azt mondja a mesében: “Nem olyan nehéz ez, csak csinálni kell!”

Ha nem teszed azt amit érzel, ha nem a szíved szerint cselekszel, ha a lustaságot választod a cselekvés helyett, bizony az egy komoly bűn. Bemutatok két példát.

Az a férfi, aki nem tud a hölgyekért tenni, feléjük lépni, bemutatkozni, vállalni magát, csak ideig-óráig tud udvariaskodni és kizárólag az élet által elé vagy mellé sodortakkal tud ismerkedni, azzal, aki amúgyis kéznél van, az egyrészt gyávaságából fakadóan elveszíti a felfedezés, a vadászat és a választás szabadságát, másrészt borzalmasabbnál borzalmasabb helyzetekbe kerülhet azáltal, hogy a nem-cselekvése révén azzal tud csak lenni, akivel épp ráfanyalodnak egymásra. Ugyanígy az a hölgy, aki bárki udvarlását elfogadja, elveszíti méltóságát.

A másik példa, amikor valaki munkahelyet keres, de nem talál. Mi lehet az oka? Az egyik a számos ok közül például az lehet hogy nem hivatást és munkát, feladatot szeretne hanem “munkahelyet”. Ezzel eleve negatív az attitűdje és nagyon sok szép lehetőséget kizár az életéből. Javaslom, hogyha változtatni szeretnél például a munkádon, újulj meg, változtass az elképzeléseiden, tereld jó irányba a gondolataidat és összpontosíts a célra. Keress feladatot, ami neked való, amit csak te tudsz elvégezni. Ha így állsz hozzá, könnyebben jön majd, aminek jönnie kell.Változz jobbá minden nap

Szent Pál azt mondta: “naponta meghalok”, ezzel pontosan azt fejezte ki, hogy naponta megújul, elveti, ami régi és felfedezi a régiben is az újat. 

Tulajdonképpen mindenki a biztonságot és a harmóniát keresi, még azok is, akik még nem látnak jól, akik nem cselekszik a jót, de tudják, mit kéne tenni, hogyan kéne viselkedni. Sokkal nagyobb asszociációs képességre, képzelőerőre, lelki erőre van szükség ahhoz, hogy a régiben is meglássuk az újat, és ha megláttuk, akkor változtatni is tudjunk rajta. Ha egyedül nem megy és segítségre van szükséged, bátran fordulj ahhoz, akin érzed, hogy jó szándékkal van feléd. Ahogyan változol, amilyen sebességgel és hatékonysággal cselekszel, amennyire nyitott a szíved, a lelked és az értelmed, olyan mértékben változnak a dolgok körülötted, beleértve a környezetedet is, amelyre minden esetben hatást gyakorolsz.

Minden rajtad múlik, legyél bölcs, vedd fel az élet ritmusát!

Ujfalusi Márta
www.leleklato.eoldal.hu

Képek: Morguefile.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8433 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x