Egy tartós lépés a boldogságba
Címlap / Psziché / Egy tartós lépés a boldogságba

Egy tartós lépés a boldogságba

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

A családfelállítás lényege az, hogy a rendszerszerű oldás a valódi okot gyógyítja, nem csupán a tünetekre hoz időleges enyhülést. Több éve húzódó, megoldatlan problémák esetén is néhány órán belül alapvető megkönnyebbülést és megvilágosító erejű felismeréseket hoz. 

Mindenkinek van – mindenkinek ismerős legalább egy, de inkább több is a felsoroltak közül: személyes problémák a szülőkkel, a testvérekkel,  a párkapcsolatban,  a gyerekekkel, az egészséggel,  a munkahelyen stb.  A megoldást gyakran a másikban,  helyzetben keressük, legjobb esetben már önmagunkban kutakodunk, de még így is sok esetben eredménytelenek maradunk.

Míért van ez így? Mert az életünkben tudattalanul működő, bonyolult összefüggések hatnak.  A szüleinktől nemcsak az életünket kapjuk, hanem vele együtt része is vagyunk a származási családunk rendszerének ami életre szóló hatással van ránk.


Mit jelent ez az egyéni életünkben? Azt, hogy az apai, valamint az anyai ágról magunkban hordjuk a sok generáción keresztül felhalmozódott családi sorsokat és történelmeket, természetesen tudattalanul.  A lényeg az, hogy ezek a dinamikák gyakran nagy befolyással vannak a személyes életünkre,  pozitívan valamint negatívan is, megint csak természetesen tudattalanul.  A családi lélekben bizonyos törvények (pl. odatartozási rend) uralkodnak, melyek megsértése generációkon keresztül képes hatni a családtagokra. Ennek felismerése azt mutatja, hogy nagyon sok személyes problémánk valójában ennek a generációkon keresztülívelő diszharmóniának a tünetei csupán,  és mivel innen erednek, megoldásuk is ezen az úgynevezett rendszeri szinten lehetséges, illetve célravezető. A probléma alapvető törzse, az úgynevezett kötődés, általában összefüggésben áll egy tudattalan, mély szeretettel és hűséggel a saját családi rendszerhez vagy valamelyik tagjához. Ebből eredően előfordulhat, hogy generációkon át ugyanazok a sorsok ismétlődnek,  vagy pedig egy korábbi családtag sorsát egy későbbi egyén felvállalja.  A családfelállítás pedig ezen a családi mezőn vezet egy mély szintű megoldáshoz.


Mi az a családfelállítás?

A családfelállítás általában csoportban történik. A kliens röviden elmondja a terapeutának a témáját, majd a családi rendszerét (a családtagjait) „felállítja“, ami azt jelenti, hogy a csoportból ő választja ki a családtagokat és a pillanatnyi érzései szerint elhelyezi őket egyenként a teremben.  A különlegesség ebben az, hogy a valódi családtagokat idegen emberek képviselik.  Nagy jelentősége van annak, hogy a kliens milyen formációban állítja fel a képviselőket, mivel ő ezzel a saját belső képét teszi világossá a valódi személyek egymáshoz fűződő viszonyairól. Továbbá  a képviselőkben elindul egy belső mozgás, ami rezonál az egyén és a hozzá tartozó sorsok, események energiájára, kötődéseire.  A  mozgásban idővel megmutatkozik a kliens témájának eredete, a kötődés  (például egy, a családi lélekben kitagadott, elfelejtett, megítélt odatartozó). Ezt követi az oldási folyamat, amelyben az egyén megszabadul a kötődéstől és következőleg a problémájától is.  A családfelállítás így egy átfogó és tartósan hatékony módszer a problémáink és nehézségeink megoldására.

Szalachy Miklós
család- és rendszerállító

A következő családfelállítás Budapesten
150 órás családállítási szakképzés indul szeptemberben! Információs est augusztus 31-én >>

Képek: www.morguefile.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3569 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x