Az erő bennünk rejlik szebbé tenni az életünket
Címlap / Psziché / Az erő bennünk rejlik szebbé tenni az életünket

Az erő bennünk rejlik szebbé tenni az életünket

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Nem oly rég akadtam rá a világszerte nagy sikert aratott "A titok" c. köny szerzőjének legújabb alkotására. Rhonda Byrne leírja, miként állíthatjuk magunk mellé azt az erőt, amivel minden célunkat elérhetjük a világon. Ezt pedig csak úgy lehetséges, ha szeretetet sugárzunk a világ felé, hálát adunk minden jóért, ami eddig történt velünk és abbahagyjuk az olyan dolgokon való rágódást, amiket nem szeretünk. 

„ARRA SZÜLETTÉL, HOGY CSODÁLATOS ÉLETED LEGYEN”- így szól rögtön a könyv első mondata, és a továbbiakban megmutatja az oda vezető utat. Bármit is szeretnénk elérni, elég mindössze a Titokból már jól ismert teremtés folyamatát alkalmazni. Ez mindössze három egyszerű lépésből áll:

1. Elképzelés
Képzeljük el, hogyan is fest a kívánságunk tárgya. Engedjük bátran szabadjára a fantáziánkat! Ha például egy új autót szeretnél, mondd ki pontosan, milyen márkájú legyen, melyik modell, milyen színű. Bőrülésekkel, légkondival, vagy anélkül? Bátran menjünk bele a legapróbb részletekig, miközben elképzeljük, hogy már a mienk.2. Érzelmi megerősítés

A második lépés a megerősítésről szól. Mindenféle kétely nélkül el kell hitetni magunkkal, hogy az a kívánt autó tényleg a mi tulajdonunk. Érezzük át a szeretetet, ahogyan rá gondolunk. Képzeljük el, ahogy egy általunk jól ismert útszakaszon a kormány mögött ülünk és haladunk előre. Ezek az érzések mintegy mágnesként sugároznak belőlünk és kezdik el hozzánk vonzani a vágyunk tárgyát.

3. Fogadjuk el a vágyunk tárgyát
Persze ez nem csak úgy történik, hogy másnap reggel a garázsban találjuk az új Ferrarinkat. Ha elég erős a szívünkben a Ferrariért égő vágy, akkor az iránta érzett szeretet ereje a természet minden látható és láthatatlan erejét megmozgatja majd nekünk, hogy megkaphassuk. Ezalatt azt értem, hogy olyan emberekkel és szituációkkal hoz össze bennünket a sors, amiket, ha nyitott szemmel járunk és észreveszünk, mindig egy lépéssel közelebb visznek a hőn áhított kocsihoz.Ne feledjük, a szeretet minden jó érzés forrása, a boldogságé, a szerelemé, a büszkeségé
stb. Ha érzéseink 51 százaléka pozitív, akkor nincs mitől félnünk. Amilyen érzéseket sugárzunk magunkból a világ felé, azt a természet többszörösen felerősítve juttatja vissza hozzánk a minket körülvevő emberek és körülmények tükrében. Ezért is elég – legalábbis kezdetben megteszi - csak picivel több pozitív gondolatot táplálni magunkban, mint negatívat, amelyektől nem érezzük jól magunkat. Ha valami vagy valaki viselkedése bánt téged, ne rágódj rajta. Ha nem vagy képes szeretet táplálni iránta, egyszerűen csak fordulj el tőle, és ne gondolj rá! Dale Carnegie szerint bizonyos dolgok valójában nem csak akkor okoznak fájdalmat, amikor megtörténnek velünk, hanem minden egyes alkalommal, amikor ezt követően eszünkbe jutnak. Ha tehát állandóan a régen történt negatív eseményeken jár az eszünk, folyamatosan rossz érzések keletkeznek bennünk, ez pedig könnyen vezethet a szorongás állandósulásáhozl, és akár egészségügyi problémákhoz is.

Ezért ha padlóra kerülünk, nem sajnáltatni kell magunkat, hanem újból becélozni a holdat, mert ha eltévesztjük, akkor is legfeljebb sétálunk egyet a csillagok között, ahogy a régi mondás tartja.

Tóth Tibor

Képek:
piqs.de: Jessica Johnen - Love in the air
piqs.de: AMoe - Love is like salt’n pepper
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6179 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x