A gyógyulás pszichológiája - az életünket menti meg!
Címlap / Psziché / A gyógyulás pszichológiája - az életünket menti meg!

A gyógyulás pszichológiája - az életünket menti meg!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-12

Pontos képet kapva a pszichológiai anatómia működéséről, felismerhetjük és megoldhatjuk a betegséget kiváltó, sokszor tudattalan érzelmi konfliktusainkat. Ezt egy természetes megnyugvási folyamat követi, mely rögtön beindítja a gyógyulást, regenerálódást még egy rákos betegségben szenvedőnél is. 

Csodálatos gyógyulások nincsenek, csak idáig nem értettük, hogy milyen mentális változásokon megy keresztül a beteg, melynek hatására a szervezet elindul a gyógyulás útján.

A gyógyulás pszichológiája, így maga a gyógyulás metódusa is egy mélyreható kutatás eredménye. E tudás birtokában, a tünetekhez való hozzáállás megváltoztatásával képes a szervezetünk a regenerálódását azonnal beindítani, és a rendellenességeket természetesen helyreállítani.

A gyógyulás pszichológiája könnyen, logikusan megérthető és megtanulható mindenki számára. 2012-ben ismertető előadásokon és két napos szemináriumokon tervezzük bemutatni, tanítani.Intelligens gyógyulás

Intelligens gyógyulásnak neveztük el a kutatás eredményét, több okból is:
  • Mert logikus magyarázatot ad az orvostudomány és a pszichológia kölcsönhatásaira, törvényszerűségeire.
  • Választ ad az orvostudomány számos megválaszolatlan kérdésére, a krónikus betegségek kialakulására, gyógyíthatatlan betegségekre, érthetetlen gyógyulásokra.
  • A gyógyulásnak ez a módja természettudományos, logikus felismeréseken és megértéseken alapszik.
  • Amennyiben ismerjük a mentális kiváltó okok és a biológiai kölcsönhatások törvényszerű működését, “a gyógyulás tanulható!”.
  • Rendkívűl hatékony, önállóan és más értelmes gyógymódokkal párhuzamosan is használható.

Szemléletváltás és új egészségkultúra
Mára már világossá vált, hogy nem a tüneti kezelés, hanem egy gyökeres változás tudja megoldani az egészségügy betegségét.

Ez az új egészségkultúra egy ilyen forradalmi megoldást kínál a nyitott szakembereknek. Ehhez mindenekelőtt egy szemléletváltásra van szükség, mint minden hatékony változás és igazi megoldás előtt.

Ez nem teljesen új, idegen szemlélet az orvostudományban, az ókori görög, a keleti, indiai, kínai orvosok is hasonlóan gondolkodtak. Ez az egészségünk és a szervezetünk egy átfogóbb, teljesebb nézőpontját igényli, amely nem zárja ki a belső világunkat. Az EGÉSZség szavunk is ezt a szemléletet fejezi ki.

A kutatás két része
A kutatás két részből állt, elemeztük a többezer éves megfigyeléseket, elvi megfogalmazásokat és a modern tudományos kutatási eredményeket, melyek erre a témára irányultak. Összehasonlítottuk az eredményeket. Nagyon megdöbbentő a legősibb orvostudomány, az 5000 éves ayurvedikus megfigyelések és a modern kutatások közötti lényegi hasonlóság. Az elvek megadták az irányt, a részletek kiválóan kiegészítették egymást, még több és mélyebb információkat elárulva. Mára kialakult egy olyan komplex rendszer, mely forradalmi változást tud hozni a gyógyításban. Logikus összefüggések, kutatható, igazolható rendszere az érzelmi konfliktusaink és a biológiai elváltozások között.

Híd az orvostudomány és a pszichológia között
Ez a kutatás nagyon időszerű, mert az utóbbi évtizedekben a nyugati orvostudomány és a pszichológia közötti szakadék egyre inkább a kutatók fókuszába került. Rengeteg pubikáció látott napvilágot, és sok kísérlet bizonyítja, hogy a beteg kapcsolata az orvossal, a kezelésekhez, gyógyszerekhez való hozzáállása nagy mértékben befolyásolja a gyógyulás eredményességét.

Ez mára elfogadott tény, viszont a szakadék mégis áthidalhatatlan volt, mert a modern orvostudománynak még mindig nincs kellően pontos ismerete a mentális feszültségek (konfliktusok, stressz, elfojtott érzelmek) betegségeket kiváltó és befolyásoló hatásmechanizmusáról.


Idáig minden megoldást a biokémiától vártunk, ami nagyon fontos terület, de óriási tévedés lenne mindent egy lapra feltenni.

Az igazi áttörést a pszichológia és a biológia kapcsolatának kutatása, megismerése jelenti. Az érzelmeink szervezetünkre gyakorolt pontos hatásának feltérképezése forradalmat fog hozni az orvostudományban.

Nem áldozatok vagyunk!
Az orvosok és természetgyógyászok e rendszert megismerve és használva sokkal eredményesebben végezhetik munkájukat. Ezen túl a laikus embernek is elengedhetetlen gyakorlati tudás ez, mert ha a betegségek érzelmi kialakulásának folyamatát megismerjük, megértjük, hogy nem áldozatai, hanem létrehozói vagyunk a betegségeinknek. A gyógyulásunkhoz sokkal nagyobb mértékben járulhatunk hozzá, mint azt idáig gondoltuk.

Ez a kutatás azt a célt szolgálta, hogy a természet és a szervezetünk öngyógyító mechanizmusait beindító tényezőket részletesen megismerjük, és ezáltal a betegségeinket hatékonyan megelőzhessük, gyógyíthassuk. Újfajta látásmódot és eszközt ad orvosoknak és betegeknek egyaránt.

A következő előadás február 11-én, szeminárium pedig február 25-26-én lesz. Az előadások  időpontjáról, helyszínéről érdeklődni lehet az info@svl.hu e-mail címen vagy az svl.hu oldalon.


Nagy A. Csongor
Védikus pszichológus és filozófus
SVL - az életed tudománya

Képek:
Ambro / FreeDigitalPhotos.net
Michal Marcol / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6781 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x