A szeretet mint életforma
Címlap / Psziché / A szeretet mint életforma

A szeretet mint életforma

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-26

A legtöbb boldog embert azok között találjuk, akik szeretetüket megosztva élik az életüket. A szeretetnyelvről szóló könyvek népszerű szerzője ezúttal a szerető emberekre jellemző viselkedésformákat és jellemvonásokat vizsgálja és persze azt is, hogy ezeket hogyan alakíthatjuk ki magunkban. 

Míg Chapman szeretetnyelvekről írt könyveinek témája a szeretet kommunikációja, ebben a könyvben azokat a vonásokat veszi sorra, melyeket a szeretet mint magatartásforma magába foglal.

Ezek a következők: kedvesség, türelem, megbocsátás, udvariasság, alázat, nagylelkűség, őszinteség. Az egyes tulajdonságokról szóló fejezetek önfelmérő kérdőívet, gyakorlati útmutatót, és a feldolgozást segítő kérdéseket tartalmaznak, melyek a szeretetre jellemző magatartásformák elsajátítását segítik elő. Könyvét tanácsadói gyakorlatából és a mindennapi életből vett példákkal és esetekkel teszi olvasmányossá.


Chapman a tőle megszokott olvasmányos stílusban és gyakorlatias megközelítéssel mutatja be a szeretet dinamikáját a kapcsolatokban és minden szavával a mindennapokban megnyilvánuló szeretet gyakorlására bátorítja olvasóit. Hiszen – mint írja – „mindent összevetve a legtöbb boldog embert azok között találjuk, akik szeretetüket megosztva élik az életüket.”

A szeretet tanulható, fejleszthető és soha nem késő felfedezni és elsajátítani alapvető vonásait.


Harmat Kiadó
www.harmat.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3862 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x