Nagyhét: Isten áldásaiban gazdagodj!
Címlap / Psziché / Nagyhét: Isten áldásaiban gazdagodj!

Nagyhét: Isten áldásaiban gazdagodj!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-23

A Húsvétot megelőző teliholdas nagyhéten tudatosítsuk magunkban szellemünk örökkévalóságát. Isten szellemével kell összekapcsolódnunk ahhoz hogy a szellemiségünk élő legyen. Létünk egyetlen értelme a szeretet továbbadása, tanítása, gyakorlása. Hogyan tegyük mindezt? Hogyan adjunk? Az igazi Húsvét teremtő ereje - gondolatok a nagyhéten. 

Olyan szép ez a tavasz, újraéledünk általa. Nincs a teremtésben olyan élőlény amely ne vonzódna egy nála erősebbhez, fejlettebbhez. Kibújtak már a virágok és kezdenek rügyezni a fák is. Nekünk Isten szellemével kell összekapcsolódnunk ahhoz, hogy a szellemiségünk élő legyen. Létünk egyetlen értelme a szeretet továbbadása, tanítása, gyakorlása. Hogyan tegyük mindezt? Hogyan adjunk?

Felmerülnek bennünk kérdések, de ha az érzéseinkre hallatunk nem tudunk tévedni ebben sem: gyakorta adjunk és szívből. Senki ne féljen szétszórni a jót!


Örömérzés segíteni, figyelmesnek lenni, adni. Gazdagon vess ahhoz, hogy gazdagon arathass és légy türelmes! Ha ezek szerint az ősi alapelvek szerint élsz, nem kell állandóan figyelned a bevételeidet és a kiadásaidat, hiszen egyenletes áramlásban lesznek és ha a hálaadásokkal sem fukarkodsz: az áramlás és az egyensúly meg is marad.

Isten gondoskodik rólunk, mint minden teremtményről. Gyermeki hittel és bizalommal kérjünk tőle és Ő adakozó természete folytán biztosan megáld mindenkit, aki ezt kéri. Ha kevés a hited, kérj ehhez is segítséget, hadd épüljön, hadd fejlődjön az Örökkévalósággal való összeköttetésed.

Mindig van miből adni! Az adakozás: teremtés. Az ajándékozás történhet dicsérettel, biztatással, gratulálással, mások örömeiben való osztozással is - ne feltétlenül fizikailag megérinthető dolgokban gondolkodjunk. Az ember hajlamos ilyesmire, pedig a jókedvünk, a humorunk, a jóindulatunk mindig kéznél van, éljünk vele és árasszuk másokra, állatokra, növényekre, a természet ékességeire és a környezetünkben élőkre, de főként a szeretteinkre!

"Az Isten áldása az gazdagít meg" olvashatjuk a Bibliában és ez bizonyíthatóan így van. Őszintén élni, szeretni, működtetni képességeinket, szorgalmasnak lenni, megtanulni nemet mondani a rosszra, igent mondani és együttműködni másokkal: ez a gazdag és áldott élet alapja. El kell felejtenünk az aggódást, a szorongást, a bizonytalanságot, az ég felé kell tekinteni és áldást kell kérni a munkánkra, a terveinkre is. Az összes többi, a bevételek, a kiadások, a mindennapi kenyerünk, az egészségünk gazdagsága, az elménk és a szívünk-lelkünk gazdagodása, ha hittel tekintünk a mindennapokra is: jön magától!

A vetés-aratás csodálatos törvényszerűsége mindenben érvényesül: saját léted bőségében-gazdagságában is. Figyeljük csak meg, ha jó helyekre fektetünk be, például figyelmet, energiát, pénzt, és időről időre saját magunkra sem sajnáljuk mindezt: bőségesen megtérül, vagyis arathatunk, ugyanis lesz mit. Amikor kitisztul a teljes energiarendszered és erre lelkesen  odafigyelsz, bekövetkezik a várva várt fordulat az életedben: kiteljesedsz. A kiteljesedés egy olyan fenntartható létállapot, amelyből nyílegyenesen következik a harmónia és a béke. Legyen okos a szellemed is, vegyél fel isteni keneteket és  áldásokat ahhoz, hogy adni tudj gazdagon és törvényszerűen elfogadni is tudj. A húsvéti időszak csodálatos lehetőséget kínál a teljes megtisztulásra és a testi-lelki-szellemi újjászületésre.


Szeretettel várok minden gazdagodni vágyót gyógyító meditációval egybekötött előadásaimon és személyes vagy telefonos fogadóóráimon! A következő előadásom április 5-én, csütörtökön 17:30 órától lesz az ÁVF épületében, Budapesten a Villányi úton. Bővebb információ a facebook-on és a honlapomon.


Ujfalusi Márta
tisztánlátó, spirituális gyógyító
www.leleklato.eoldal.hu

Kép: Arvind Balaraman / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4631 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x