XVI. Pszinapszis: Cseppben a tenger
Címlap / Psziché / XVI. Pszinapszis: Cseppben a tenger

XVI. Pszinapszis: Cseppben a tenger

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-23

A XVI. Pszinapszis főcíme Cseppben a tenger, mely tükrözi a rendezvény átfogó célját, hogy széles körben megismertessék és elfogadtassák az emberekkel a pszichológia tudományát. 

A 2012-es Pszinapszis egy olyan utazásra hívja látogatóit, amelynek során a kíváncsiak felfedezhetik magukban egyediségüket, amely egyszeri és megismételhetetlen, ugyanakkor megtalálhatják azokat a jellegzetesen emberi vonásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy kapcsolódni tudjunk egymáshoz.


A másokhoz való kapcsolódást hangsúlyozva a határon túli és külföldi egyetemek hallgatóit széleskörű nemzetközi programmal várják. Ugyancsak szerepet kap a pszichológia és határtudományainak kapcsolata, a tudományok közti határvonalak lebontásának lehetősége.

A rendezvényen a szakma nagyjai adnak elő a legkülönfélébb témákban boldogságkeresésről, modern párkapcsolatok milyenségéről, az öregedés pszichés velejáróiról, élsportokat űzőkről, mindennapi módosult tudatállapotainkról. Nem csak előadásokra várják az érdeklődőket, hanem számos műhelyfoglalkozást is biztosítanak a szervezők: kommunikációs problémák feloldására, tánc általi önkifejezésre, relaxációs technikák elsajátítására, párkapcsolati problémák megoldására, pszichoszomatikus tünetek felismerésére.

Az előadók és műhelytartók között többek közt olyan szakmai kiválóságokat köszönthetünk, mint Pléh Csaba, Mérő László, Lénárt Ágota, Bereczkei Tamás, Almási Kitti, Zacher Gábor és még sokan mások.

A program szakmai gerincét presztízsértékű kulturális eseményekkel színesítjük. Kínálatunkba koncertek, színházi előadások, filmklub, képzőművészeti kiállítások, tánc- és sportbemutatók tartoznak. Az esti bulikban pedig fellép többek között a Presszó tangó, a Felekirályság és a Kafkaz.Minden érdeklődőt szeretettel várnak!


Információk a Facebook-on >>

Részletes -, folyamatosan bővülő - információkat lásd itt >>

Időpont: 2012. április 13–15.

Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ (1131 Budapest, József Attila tér 4.).

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3846 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x