12 jótanács, hogy jól élj és elégedett légy
Címlap / Psziché / 12 jótanács, hogy jól élj és elégedett légy

12 jótanács, hogy jól élj és elégedett légy

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Az Oroszlán havában járunk, tombol a nyár, gazdag és áldott időszakban vagyunk. Az alábbi jótanácsok bármelyik napon alkalmazhatóak: mindennap kérhetünk, mindennap kaphatunk is sok jót. Sose felejtsünk el a kéréseink, fohászaink mellett hálát is adni mindig mindenért!  

1. Ne engedd meg magadnak, hogy rosszkedvű legyél, derűsen indítsd a reggeleidet! Találj ki valami kis humort, például nevess magadon egy kicsit. Ne nevesd ki magad,  hanem nevess magadon.

2. Bármilyen gondot, bajt észlelsz magad körül, először mindig a Teremtőt kérd, hogy segítsen megoldani. Ha jól kérsz, hallani fogják az imádat.

3. Ha imádkozol, ha kérsz valamit, légy türelmes. Mindenkivel légy türelmes! Magaddal is. Engedd hatni a jót, adj időt az Univerzumnak, hadd végezze el feladatát. 

4. Csak annyit kérj, annyit egyél és igyál és annyit pihenj, annyit edzz-mozogj, amennyire szükséged van! Tarts mértéket mindenben. A kapzsiság már sokakat tönkretett.

5. Ne követelőzz, ne parancsolgass! Inkább szeretettel kérj és javasolj. Ha bármiben is eredményt akarsz elérni, meg kell szelídülnöd.

6. Naponta beszélj gyerekekkel, kérdezd őket, foglalkozz velük, mesélj nekik. Ha még nincs sajátod, keress valakit, akinek van, meglátod, milyen okosakat tudnak mondani és kérdezni. Ők még teljes figyelemmel vannak a környezetük iránt. Sokat tudsz tőlük tanulni, légy figyelmes.7. Simogass állatokat, gondozz növényeket és beszélgess velük is! Ha félénk vagy, akkor magadban is lehet velük beszélgetni, ők ugyanis gondolatolvasók és tiszta, magas rezgéseken kommunikálnak.

8. Tartsd tisztán a gondolataidat, a környezetedet és az emberi kapcsolataidat. Amikor valamitől vagy valakitől rosszul érzed magad, a szervezeted jelez. Figyelj rá, mert pontos jeleket ad. Nehogy véletlenül úgy járj, mint az egyszeri fiatalember, aki csak panaszkodott, hogy egész nap rosszul érzi magát de nem tett a jó irányba lépéseket... egyet sem. Azért érezte rosszul magát, mert rossz helyeken volt. Neki akkor épp ezt kellett megtapasztalnia.

9. Találd meg a feladataidat naponta. Mindig van mit tenni, lásd meg, mit sorsolt neked aznapra az Univerzum, milyen fontos megbízatást kaptál a Teremtőtől. Felkelni csak nemes célokért érdemes!

10. Először adni kell, hogy kapj, vetni kell, hogy arass. Puhítsd meg a szívedet, segíts mindennap valakinek. Ha szükséged van segítségre, ne szégyellj semmit, más is volt már bajban, azért vagyunk itt a Földön együtt, hogy egymásnak segítsünk! "Ahol nagy a szükség, közel a segítség!"

11. Mindig tervezz, higgy, remélj és dolgozz valamin és haladj a céljaid irányába - senki nem állhat utadba, ha igazán elkötelezett vagy! Állj ki magadért és az igazságaidért.

12. Adj hálát a Teremtőnek mindenért! Isten gyermeke vagy és Ő bőségben, a legjobb dolgokkal szeretne megáldani mindannyiunkat. Téged is! Teremts helyet az áldásoknak az életedben. Tudd, hogy az Univerzum meg fogja torolni, ha ok nélkül bántanak, és jutalmazni fog, ha bőségesen jót teszel. Bízz mindent Istenre és végezd a munkádat-hivatásodat szeretettel!
  
  
      
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 10779 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x