Információk áradatában: kinek higgy?
Címlap / Psziché / Információk áradatában: kinek higgy?

Információk áradatában: kinek higgy?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-27

Bármi is a végzettséged vagy az eddigi tapasztalataid, akár tudsz idegen nyelvű híreket olvasni, akár nem, ne higgy az újságnak, a tévének, ne higgy a szomszédnak. Csak tájékozódj ezen forrásokból. A valódi tudás egészen máshol van.  


Rendezvénynaptár
Higgy a hitetlenségben, higgy önmagadnak

Egyre több minden kérdőjeleződik meg világunkban. Már mindennek ott van az ellenkezője is, bizonyítottan, és hiteles személyiségek által közvetítve. Már hit lesz az evésből, alvási szokásokból és az egészségmegőrzésből.

Magadnak higgy!

Bármi is a végzettséged, bármi a tapasztalatod, akár tudsz idegen nyelvű híreket olvasni, akár nem, ne higgy az újságnak, a tévének, ne higgy a szomszédnak. Csak tájékozódj ezen forrásokból. Minden nap felkelés előtt, zuhany alatt, vagy az esti mese után fordulj kicsit magadba, és keresd meg azt a belső középpontot, amihez gondolatban kapcsolódva nyugodtnak, erőteljesnek érzed magad, olyannak, aki otthon van magában, aki felelőséggel tud fellépni magáért és rá bízott szeretteiért.Most, csakis most kérdezd meg magadtól az adott dologgal kapcsolatban:
  • tudok-e felelősséggel lenni ebben a pillanatban, és döntést hozni XY dologban?
  • kell-e, hogy megelőzzek valamit?
  • kell-e, hogy máshogyan éljek, más szokást vegyek fel?
  • hogyan tegyek, hogy nekem, családomnak jó legyen?
  • ha véleményemet kimondom (elképzelem a kimondását) ez jó vagy rossz érzést okoz a gyomromban?
  • van-e családomon is túlmutató teendőm szomszédaim, falum-városom, nemzetem, a világ felé ebben a kérdésben?

Széthúzunk

Igen, azzal, hogy ennek vagy éppen annak hiszünk, azzal, hogy elkülönülünk a másban hívőktől, azzal széthúzunk.

Azzal, ha mindenki magában hisz, még ezer kicsi dologban tudunk, illetve tudnánk együttműködni. Hiszen lehetséges, hogy külön hitrendszerből kiindulva fogunk esőkabátot venni, vagy éppen továbbküldeni egy cikket. Van, aki hisz benne, van aki furcsának tartja, de továbbadjuk. Akit érint, el fogja olvasni.

Higgy magadnak, és oszd meg a cikket.

Kérdezd magadat, alakítsd ki az álláspontodat, ne akarj meggyőzni mást, tegyél magadért, tegyél családodért, tegyél a többiekért, és ne félj megváltoztatni az álláspontodat később.

Nincs kőbe vésett törvény, de ha magadban hiszel, akkor előbb-utóbb eljutsz a saját igazságodhoz. Előbb szabad akaratodat ismered meg, később egyre inkább a valódi, belső akaratod fog átfényleni a szabadságodon. Ha más igazságában hiszel, mikor éled végre a saját életedet?

Higgy magadnak, higgy szabad akaratodban, és eljutsz a valódi akaratodhoz, valódi igazságodhoz, és akkor már nem vitatkozunk, hanem teszünk. Együtt. Egymásért is, miközben magunkért és családunkért.

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2952 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x