Hétközben is bulizni kell a sikerért?
Címlap / Psziché / Hétközben is bulizni kell a sikerért?

Hétközben is bulizni kell a sikerért?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Egy nemzetközi felmérés szerint azok a férfiak, akik hét közben is eljárnak szórakozni, boldogabbak, többet keresnek és sikeresebbek a mindennapjaikban. 

A NIVEA FOR MEN Skin Energy nemzetközi kutatása, mely a férfiak esti közösségi, szórakozási szokásaikat vizsgálta, 17 országból több mint 15 500 férfi megkérdezésével készült. Fontos kiemelni, hogy a férfiak 35%-ára jellemző, hogy egyáltalán nem megy el hétköznaponként szórakozni, ők inkább befelé fordulóak és a munka megszállottjai lesznek – és a munkahelyi nyomásra hivatkozva nem találkoznak barátaikkal hétköznaponként.

„Kutatásunk rámutatott, hogy a barátok jelentik a siker kulcsát mind a munkában, mind az életben. A megkérdezettek 100%-a állította, hogy jó hatással van rá, ha  találkozik a barátaival, boldogabbnak érzi magát és úgy véli, többet is képes  elérni az életében. Úgyhogy mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogy fordítsanak időt a barátokra és menjenek szórakozni”– mondta Tantics Viktória, a NIVEA FOR MEN brand managere.Élj olyan közösségi életet, mint a brazilok!

A brazil fiúk a legnépszerűbbek a világon, átlagosan 10,44 barátjuk van, őket a kínaiak követik 9,24-gyel. Az európaiak közül a portugáloknak van a legtöbb közeli barátjuk (8,82), illetve népszerűek a belgák is (7,22).

A lista végén a hollandok (6.17), a lengyelek (6.06) és finnek (5,94) állnak, s még tőlük is lemaradnak a németek, akiknek jó része alig fordít időt a barátaira. A megkérdezett német férfiak 24%-a azt mondta, hogy nincs ideje hétköznaponként találkozni a barátaival, s ezzel oda is adhatnánk nekik a legkevésbé társaságkedvelő férfiak nemzetének nem túl hízelgő címét.

Egyél, igyál és legyél vidám…
Ha a férfiak közös szórakozásra adják a fejüket, akkor világviszonylatban a legtöbben az éttermi vacsorát választják (a férfiak 63%-nak körében ez a leggyakoribb program). Ebben Kína áll a lista élén (83%), őket követi India és az Egyesült Arab Emírségek (76%). A franciák a negyedikek lettek – egyedüli európaiként kerültek az első ötbe (69%), majd őket a brazilok (67%) követik. Népszerű tevékenység még az ivás (56%) és a sportolás (39%), emellett a mozizás (36%) is bekerült a top szórakozási formák közé.

Európában viszont a legnépszerűbb programnak a közös baráti iszogatások számítanak, a megkérdezett európai férfiak 73%-a ezt az esti szórakozást jelölte a leggyakoribbnak. Világviszonylatban az országok iszogatási top10 listáján 9 európai nemzet szerepel. Az első helyen a lengyelek (77%) állnak, őket követik az olaszok (71%), a svájciak (70%), a németek (65%) és a spanyolok (64%).


A munka az első számú prioritás a férfiak életében, de a divat és a szépségápolás is egyre fontosabb szerepet játszanak. A baráti szórakozások alkalmával a leggyakoribb téma a munka (74%), ezt követi a pénz (61%), a nők (60%) és a műszaki cikkek (57%). Érdekes azonban, hogy az 5 legnépszerűbb kérdéskör közé befért még a divat (21%) is és a top5-ről éppen csak lemaradt az ápoltság. Sőt a kínai férfiak kétötöde és az indiaiak 40%-a beszél rendszeresen ruhákról az esti baráti találkozások alkalmával, akárcsak a férfiak negyede az Egyesült Arab Emírségekben vagy Németországban, illetve 23% Dél-Afrikában és 21% Spanyolországban.

Korai fekvés és korai kelés…
Világszerte a férfiak jelentős része, 40%-a este 10 és 11 óra között ér haza a bulizásból. A legkorábban, 8 és 9 óra között az Egyesült Arab Emírségekben (19%) és Indiában (18%) fejezik be az estét a férfiak. Az olaszok, a portugálok és a spanyolok az éjszaka császárai, ők éjfél után érnek csak haza a mulatozásból.

Forrás >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2533 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x