Esszencia - több mint önismeret
Címlap / Psziché / Esszencia - több mint önismeret

Esszencia - több mint önismeret

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-23

Az Esszencia szeminárium egy gyakorlatközpontú önismereti tréning, melyet közel 10 éve Dr. Menis Yousry, egyiptomi származású angol pszichológus-családterapeuta dolgozott ki, s a világ számos országában eredményesen alkalmaz. 


Rendezvénynaptár
Az Esszencia kurzusok célja, hogy lehetővé tegye számunkra a kapcsolatteremtést azzal, akik valójában vagyunk, és azzal, amit életünkben szeretnénk elérni. Arra ösztönöz, hogy konkrét lépéseket tegyünk személyes erőnk és szabadságunk nagyobb fokú megtapasztalásának az útján. Hatékony önismereti folyamat, mely elsősorban a belső megtapasztalásra épül.

"Ha ugyanazt teszed, amit mindig is tettél, akkor ugyanazt kapod, amit mindig is kaptál."

Esszencia Szemináriumok – Az alapkurzus megtapasztalást ad:
  • a gátló, tudattalan viselkedésmintáink felismeréséhez
  • intuitív képességeink mozgósításhoz,
  • valódi ambícióink, vágyaink tudatosításához,
  • társas kapcsolataink harmonizálásához,
  • önmagunk és mások elfogadásához, valamint
  • a múlt és a neheztelés elengedéséhez.Személyes élményeim

“Az alap szemináriumon életre szóló élményeket szereztem és megkezdődött egy azóta is tartó izgalmas önismereti utazás. Nemcsak közelebb kerülhettem önmagamhoz azáltal, hogy végre megtudhattam, ki is vagyok valójában, hanem régi, már mélyen megbúvó félelmeimmel nézhettem szembe és  évek óta tartó önmarcangolásom  helyét végre átvehette a megbocsátás. Az utam pedig továbbvezetett a haladó szemináriumra, ahol felhőtlen felszabadulás közepette szárnyalhattam.

Az Esszencia nemcsak egy pár napos szeminárium. Általa egy olyan közösségbe kerülhettem, ahol szembesültem azzal, hogy mindannyian hasonló problémákkal küzdünk és mindannyian ugyanarra vágyunk: biztonságra, elfogadásra, feltétlen szeretetre. Az Esszencia köré szerveződő kör mindezt nemcsak a szemináriumon adta meg nekem, hanem azóta is elkísér, kézenfog és mindig tart karokkal fogad.”A következő budapesti szeminárium időpontja és helyszíne:

2012. november 16-18.
Carion Irodaház (1023 Budapest, Bécsi út 25)

Ha még nem döntötted el, hogy csatlakozol-e a három napos szemináriumhoz, gyere el a szemináriumot megelőző Esszencia Estre, ahol két-három órában megismerkedhetsz az előadóval és a módszer megalkotójával Dr. Menis Yousry-val. Menis közvetlen hangvételű, kiváló szakember, aki több ezer embernek segített már megtapasztalni kik is vagyunk valójában. Az esten kérdéseket tehetsz fel és közös gyakorlatokon vehetsz részt.

Esszencia Est
2012. november 15. 18.30-21-ig
MOM Kulturális Központ (1024 Budapest, Csörsz u.18.)


Bővebb információ az árakról, regisztráció és jelentkezés:
www.esszenciaszeminariumok.hu

Kép: nattavut, adamr - FreeDigitalPhotos.net
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 5725 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x