Újhold: elengedés és újrakezdés
Címlap / Psziché / Újhold: elengedés és újrakezdés

Újhold: elengedés és újrakezdés

Forrás: Hazatérés
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

A mai újhold erőteljesen támogat az újrakezdésben, a megújulásban és az elavult dolgok elengedésében is. Mire használhatod az újhold erejét a különféle életterületeken? 

A telihold általában jobban megviseli az embereket, mint az újhold, pedig ilyenkor is erőteljesek az energiák, amelyeket érdemes kihasználnunk az életünk megfelelő irányba tereléséhez. Ilyenkor hasznos minden olyan tevékenység, amely valamilyen módon a megtisztulást és az újrakezdést jelenti.

Mire alkalmas az újhold időszaka?

Egészségügyileg:
- Ma célravezető minden tisztító technika és itt az ideje a böjtnek, a fogyókúrának is. A szervezetünk ilyenkor könnyebben elenged minden salakanyagot és könnyebben belevágunk minden új dologba. Ezért jó ötlet lehet kipróbálni egy új  diétát, sikeresebbek lehetünk, ha ma kezdjük el.

- Igyunk salaktalanító gyógyteákat: csalán, menta, kamilla, máriatövis, gyermekláncfű. Hajlamosak vagyunk túlpörgetni magunkat a felfokozott energiák közepette – ebben az esetben jó hatású este egy csésze citromfű vagy orbáncfű tea.

- Ma jó hatású a nyirokmasszázs, a szauna, a köpölyözés - könnyebben ürülnek a méreganyagok.

- A mozgás szintén segít leadni az elhasznált energiákat, levezetni a felesleges feszültséget. Jó hatású a jóga, ami ráadásul a finomenergiákat is egyensúlyba hozza.

- Ajánlott kozmetikai tevékenységek: arctisztítás, szőrtelenítés, pedikűr, manikűr.

- A takarítás és a lomtalanítás ideje van – ha szükség van erre otthonunkban, feltétlenül tegyük ma ezt meg, sokkal hatékonyabbak leszünk és gyorsabban végzünk, mint máskor.Érzelmileg:

- A nagytakarítás, tisztítás érzelmi, lelki szinten is nagyon ajánlott. Érdemes újhold idejére időzíteni a lelki terhek elengedését. Gondoljuk végig, kinek kellene megbocsátanunk, és ma tegyük végre meg. A megbocsátással nem tesszük meg nem történtté a dolgokat, csupán hozunk egy döntést, hogy a saját jólétünk és harmóniánk fontosabb a sérelmeknél – akkor minek is őrizgetnénk őket?

- Ha valami komoly nehézség van jelen éppen az életünkben, amelynek megoldása pillanatnyilag meghaladja az erőnket, ma mindenképp meditáljunk vagy imádkozzunk a megoldásért! Ha nem is tudjuk, mi a teendőnk, a ma kibocsátott tiszta szándékunk azzal kapcsolatban, hogy rendbe tegyük a helyzetet, elég erőteljes lesz ahhoz, hogy hamarosan meg tudjuk oldani a dolgot!

Ha szeretnéd  letenni a régóta hurcolt terheket, sérelmeket
Ha gondot okoz a megbocsátás valakinek, akár magadnak
Ha mindent megpróbáltál egy problémára, betegségre, mégsem jött a valódi eredmény
Ha megrekedtél egy nehéz helyzetben és úgy érzed, nem tudsz továbblépni

Lelki terhek elengedése, lélekgyógyítás, problémák megoldása >>

Szellemi, mentális szinten:
- A megújulás energiáját felhasználhatjuk ahhoz is, hogy az életünket magasabb perspektívából tekintsük át és új irányvonalakat határozzunk meg. A tervezgetés, álmodozás most különösen célravezető, érdemes összeírni az ötleteinket egy-egy üggyel kapcsolatban.

- Az újhold támogatja továbbá a cégalapítást, az új tervek, projektek elindítását. Ha új életet akarsz valamilyen szempontból kezdeni, ma tedd meg az első lépést!

- Kedvező ma új tanulmányokba fogni – ha régóta halogattál valamilyen továbbképzést, ma iktasd be. Ha egészen másba vágnál, annak is kedvez az újhold – légy merész és fantáziadús!

Szeretnéd a Hold erejét még jobban kiaknázni a saját életedben? Határidőnapló holdnaptárral, az egyes holdfázisok esetén ajánlott tevékenységekkel, szépségtippekkel, holddiétával és még számos más hasznos funkcióval! >>


Kolontár Elvira
vezető szerkesztő, természetgyógyász
Még több egészségmegőrző tanács és ingyenesen letölthető anyag itt: www.hazatérés.net

Kép: Photokanok - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 43761 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x