Világvége? Akkor bepereljük a majákat?
Címlap / Psziché / Világvége? Akkor bepereljük a majákat?

Világvége? Akkor bepereljük a majákat?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

A jóslat szerint éppen egy hónap múlva - 2012 december 21-én -- jön a világvége. Az interneten terjedő "null síkos" levelek immár belepik az elektronikus levélládákat. Van, aki hisz benne, mások kinevetik. Szerinted vége lesz a világnak? 

Megkérdeztük a facebook táborunkat, mi a véleményük erről a világvége témáról. A legtöbben elviccelték ugyan a témát, mégis temérdek hozzászólás jött, ami arra utal, hogy a világvége foglalkoztatja az embereket. Vannak hívek és olyanok is, akik szerint az egész ostobaság.


Van, aki azt mondja, hogy ha mégsem lesz vége, akkor bizony 22-én beperli a majákat pánikkeltésért – mások azt mondják, hogy ami itt van, az már a vég …

De  nézzük, hogy a spirituális gondolkodók szerint mi is vár ránk?

Balogh Béla – az ismert ezoterikus író – szerint az egész világvége pánik egy félrefordított szó eredménye. Nemrégiben jelent meg Elkezdődött - Új világrend vagy Aranykorszak? címmel Balogh Béla legújabb kötete, melyben éppen ezt a kérdést is tisztázza.

Az eredeti görög „EON” pontos fordítása korszakot jelent, és ha valami az EON végéig tart, akkor az annyit jelent, hogy a korszak végéig. Ezt fordították tévesen úgy, hogy „az idők végezetéig”.

Halász Alexandra – lapunk talán legnépszerűbb tanácsadó-írója, - szerint dec. 21 egy sötét nap lesz. Téli napforduló, az év legrövidebb napja. Az ősi kultúrák a fény születésnapjaként ünnepelték, mások Sztálin születésnapjaként is. A világnak folyamatosan vége van. Folyamatosan újjá is születik, ahogy a tested sejtjei. Nem az a kérdés, hogy a világnak vége lesz-e, hanem hogy mi van a te világoddal? A te jeleneddel?

Gáspár Kati – lapunk tulajdonosa, az ismert grafológus – nevetve kérdez vissza: Melyik világ melyik vége? Tudod, én ezzel a kérdéssel nem sokat foglalkozom. Szerencsés ember vagyok. Ha a világnak vége lesz, én tuti nem élem túl – és ez így lesz jól. Gondolj bele, mekkora szívás, ha benne vagy a túlélők körében! Ha pedig nem lesz vége, akkor meg ezen kár rugózni.

Soma Mamagésa éppen az új könyvének nyomdai beállására igyekszik, amikor telefonvégre kapjuk. A világvége itt van, és itt volt, sőt egyre inkább itt lesz! Lejár az anyagba süppedt, materialista szemlélet, ahol a kisgyermeki énünknek megmondják, mit kell tenni. A spirituális felébredés korszaka van. Az az időszak, amikor három felé oszlik az emberiség, és a különbség egyre nő. Van az alvó, a felébredt és az ébredező ember.

Az alvó kintről-fentről jövő instrukciókat vágyik és fogad el. Ha hiba van, akkor lehet kit hibáztatni. Ő az, aki kifele mutogat és másokat  hibáztat. Panaszkodik, visszafelé mutogat és jogorvoslatot keres.

Az ébredező rájön, hogy belül vannak a megoldások. Tudatossá válik számára: „Az én mintázatom jelenik meg az életemben. Én vagyok a hajóm kapitánya.” Ettől  még van, amikor nem tudunk változatni külsődleges dolgokon, de azt el tudjuk határozni, magunk tudjuk alakítani, hogyan is éljük meg az eseményeket. Akik ezt megértik, azokat most nagyon segíteni fogja az Univerzum, míg az alvók számára egyre nehezebbé válik a világ. Az ébredettek segítségét el tudja fogadni az ébredező, s számukra a világvége egy másik, teljesebb, örömtelibb tökéletes világ kezdete egyben.

Teremt a létezésünk, teremt a szavunk! Új fizika, medicina, kémia van! Másik világ van! A félelem és a szeretet iránya van. Akik véget akarnak vetni az előző eónnak, azok a szeretet irányába kell, hogy menjenek! Nem várhatsz semmit kívülről! Apa már nem old meg semmit – nekünk, felnőttként kell kezelni a saját életünket!

Megtalálták a 2013-as maja naptárt is!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3744 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x