LélekPillangó: szétárad a boldogság!
Címlap / Psziché / LélekPillangó: szétárad a boldogság!

LélekPillangó: szétárad a boldogság!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

A LélekPillangó Program boldogságteremtő tevékenységének újabb szakaszába lépett ma. Az önismereti, lélek- és hangulatjavító program egy különleges történetbe foglalva mesél a mindennapi boldogság lehetőségéről, amelyet már tízezrek követnek mindennap egy újabb élménnyel gazdagodva.  

Azt is sokan tudják, hogy a LélekPillangó Életműdíj-szavazáson nagy gondolkodókra lehet szavazni, akiknek szellemiségét továbbviszik az adományokból befolyó pénz segítségével és a program fantasztikus népszerűségének segítségével. A tavalyi győztes Popper Péter után Polcz Alaine, Hamvas Béla és Szepes Mária személyére és persze tevékenységére lehet szavazni.

Mától elérhető a LélekPillangó Tudáscsomagja is, amelyben mindenkinek hasznos ismeretanyagokat kaphatnak az érdeklődők. A hatalmas ismeretanyag első része nyílt meg ma olyan előadókkal és olyan témákkal, amelyek mindenkinek segítenek az életét jobbá tenni. És ez most nem a nagy szavak helye, a tudásanyag a hétköznapoktól a munkasikereken át a személyes vagy családi boldogság megteremtésében olyan segítséget ad, amelyre rohanó, elgépiesedő, egyre keményebb világunkban mindenkinek szüksége van. Az előadások megadják azt az erőt, tartást, gondolkodásmódot, szemléletet, amelyek segítenek jobbá tenni a Te és környezeted életét.


A különleges dalokat adó Bagdi Bella, a tv-s Szalay Ádám, a párkapcsolati szakértő Dr. Mészáros Ádám, a sorsanalitikus Kellemen Monika Ésha csak néhány név a trénerek közül, akiknek listája napi meglepetéselőadókkal bővül. 

A LélekPillangó tavalyi tudáscsomagjára több ezren voltak kíváncsiak, a program sikere azóta is csak egyre nő. Ismerd meg az idei titkot, az előadókat és nézd meg, milyen hatalmas értéket ad a Te életedhez is a www.lelekpillango.hu!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4490 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x