Ébredj, napsugár!
Címlap / Psziché / Ébredj, napsugár!

Ébredj, napsugár!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Ébredezik végre a természet, megcsillant az első napsugár és küldi ébresztő jeleit nekünk is. Itt az idő a változásra - a fény nemcsak melegít, metsz is. Megmutatja, mit érdemes elengedni... 

Szeretem a fényt. Kopogtat a tavasz. Jeleket mutat mindenfelé. Több időt töltünk a parkban, a kertben, a teraszon. Tudjuk, hogy jönnek még a böjti hidegek, de már nem vesszük komolyan, elvonult a tél. Nézegetem az ablakomban nyíló nárciszokat, talán már jövő héten elő is bújnak.

Amiket télen elképzeltünk, most elkezdhetjük meg is valósítani. A fény nagyobb jelenléte cselekvőerőnket mozdíthatja meg, erős motor. Dédelgetett terveink válhatnak valóra.

Ami zavaró azt most könnyebben megszüntethetjük. Zavar a lustaságod? Tégy ellene! Zavar, hogy nem mozogsz rendszeresen? Mozdulj meg most! Aki nem szeret mozogni, kimozdulni, talán most nagyobb kedvvel vág bele a sétákba, kocogásba, és a rendszeres tornázás is életmóddá válhat. Minden csak elhatározás kérdése, de kell, hogy legyen valami késztetés, valamilyen kitűzött cél. Jó lenne, ha senki nem a környezetében lévőkre vetítené ki a személyes gondjait, hanem mindenki saját maga oldaná meg az életében teret hódító problémákat. Például az a hölgy, aki elégedetlen saját magatartásával, belsejével, külsejével, megpróbálhatja megkeresni a mélyebb okokat, például édesanyjával való kapcsolata rendezésével. Ha egyedül nem megy, lehet segítséget is kérni hozzá. Az a férfi, aki nem tud a hölgyekkel kapcsolatot teremteni, pedig szeretne, szintén a családja női tagjaival rendezze a kapcsolatát, és jöjjön rá, hogy megértést, elfogadást csak akkor kaphat, ha őszinte és felvállalja saját magát, azt is, ha bajban van, nincs munkája, nincs jókedve, rosszul sikerült álkapcsolatai voltak eddig és még sorolhatnám, mi az, amit csak kevesen képesek felvállalni és kimondani.


A Nap egyre tömörebb sugarakat vetít ránk, ez amolyan ébresztés-féle. Már az elmúlt hetekben is megcsillantott egy kis reményt, az egyik almafánk válaszolt is rá pár rüggyel, de aztán jobbnak látta még pihenni. A Vénusz pár napja a feltétel nékül szeretni tudó Halak jegyében tartózkodik, március 22-ig ez nem is változik. Figyeljünk arra, hogy a szeretet önmagunkra is irányuljon és bizonyosodjunk meg róla, hogy kapcsolatainkban az adok-kapok egyensúly fennáll-e. Vannak szingli-típusú csillagjegyek, akik bástyaként szeretnek maguk mellett tudni kapcsolatokat, de nem ápolják őket. Nem fogok felsorolni egyetlen jegyet sem, azonban meggyőződésem, hogy ezek a kapcsolatok az egyik fél boldogtalansága miatt a látszólagos ragaszkodás által kialakult ál-egyensúlyi helyzetből hamar kibillennek és sokszor menthetetlenek is.
A kényelmi vagy gazdasági-anyagi szempontok által megkötött kapcsolatokat is végképp szétbomlasztja ez a tavasz, látni fogjuk. Segít ebben a víz-kígyó is, mindenki levedli azt a bőrét amely már rossz és használhatatlan. Vannak, akik szeretnék, hogy a rossz varázsütésre megszűnjön körülöttük vagy rajtuk-bennük. Az a jó hírem van hogy ez csakis velük, az ő együttműködésükkel sikerülhet. Bárkitől is segítséget kérünk, csak együttes akarattal működik minden, ez természetes és egyszerű. Amikor ezeket a sorokat írom, épp egy telefonhívást kaptam, a hívó egy középkorú férfi volt, aki a feleségét szeretné elküldeni hozzám, de a felesége nem mer felhívni, mert félénk. Ilyenkor természetesen azt üzenem, amit gondolok, vagyis hogy a hölgy hívjon, ha valóban segítséget szeretne kapni.Az elfogadáshoz teljes őszinteség kell mindkét oldalról, az én oldalamról vagyis a segítő oldaláról ez megvan, de kell hozzá a másik fél bátorsága is.

A fény tehát metsz is, megvilágítja a lényeget ugyanakkor segít újraépülni, újraszervezni is azt, ami már stabil alapokon áll vagy állt egyszer.

Ki engedheti meg magának, hogy búskomorságával ártson a környezetének? Szerintem senki sem, akit életre hívtak.
  • Bánatos vagy? Legyen jókedved, csak úgy!
  • Szeretnél nyaraláskor is még jobban beszélni egy idegen nyelvet? Eredeti nyelven néznél filmeket? Iratkozz be nyelvórákra és intenzíven vegyél részt az órákon!
  • Félénk vagy? Légy bátor minden helyzetben!
  • Nem tetszik a belsőd? Légy magaddal őszinte és változtass azon, amin kell!
  • Nem vagy elégedett a stílusoddal? Kérj tanácsot valakitől, aki eredeti!
  • Ellustultál? Kezdj el mozogni, kimozdulni, vegyél részt eseményeken, ahol emberekkel találkozol és beszélgetsz!
  • Félénk vagy? Mitől vagy kitől félsz? Fel tudod vállalni önmagad? Köss új ismeretségeket és barátságokat!


Mindenkit arra buzdítok, hogy panaszkodás és sóvárgások helyett tegyen elhatározásokat és kis lépésenként valósítsa meg mindazt, amit célul tűz ki. Közben ne felejtsük el élvezni magát a célhoz vezető utat, sőt mindennap adjunk hálát azért, hogy alkalmasak vagyunk az olykor nagyon nehéz feladataink elvégzésére is.Következő budapesti előadásomon 2013. március 8-án mindenkit szeretettel várok, aki már egy kicsit jó nő vagy jó nővé, esetleg még jobb nővé szeretne válni. Tisztázni fogjuk a fogalmakat, megnézzük, mi mit jelent és gyakorlatba hozzuk az elméletet és természetes önbizalmat, illetve női energiákat fogunk valóságba mozdítani. A másfél órás előadás végén egy teljes energiafeltöltő és megújító különleges meditáció is lesz! Találkozzunk a Soter Klubban március 8-án Újhold előtt, vénuszi pénteken, Nőnapon este 7 órakor!


Ujfalusi Márta
látó-spirituális gyógyító
www.leleklato.eoldal.hu

Képek:
nuttakit - FreeDigitalPhotos.net
imagerymajestic - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4061 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x