Ki van a Rólad készült fényképen? A fájdalmad látszik...
Címlap / Psziché / Ki van a Rólad készült fényképen? A fájdalmad látszik vagy Önmagad?

Ki van a Rólad készült fényképen? A fájdalmad látszik vagy Önmagad?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Vannak akik szeretik megmutatni, amit mások látni akarnak. Arckifejezéseket, tükröződő érzéseket, munkákat, kommunikációt de társas kapcsolatokat is. Mások inkább önmagukon belül hagyják ezeket az impulzusokat, és nehézséget okoz számukra ezek kifejezése. Nagyon érdekes, hogy mindkét tábor között nagyon kicsi azoknak a száma, akik a fényképezést szeretik. Elégedetlenek, szorongóak vagyunk, komplexusaink száma végtelen. Mintha a fényképész legalábbis megítélné a legbelsőbb valónkat, azt is amit takargatni szeretnénk. 

Lássuk be, a másik embert nem érdekli hogyan nézünk ki. Leginkább a gondolataink, az érzelmeink is hidegen hagyják. A képek arról szólnak, amiről akarjuk. Funkcióra születtek, fontos tervet töltenek be. Célszerűségből találták ki, hogy megörökítse az utókornak a jelent, és talán tartalmakat is továbbadjon. Miért is rettegünk akkor, hogy megjelenik vizuálisan valami kifejezhetetlen érzelmi tartalom? Azért, mert ami megjelenik valahol, annak tudat formáló hatása van.

Sokan felismerték ezt, hiszen számos formában segítenek minket átalakítani, kicsinosítani, megszépíteni. Mi nem szeretnénk ezt. Sőt, megkérünk rá, hogy légy az, aki vagy. A félelmeiddel, a vágyaiddal, az álmaiddal. A testi fájdalmak, nemszeretem hibák is hozzánk tartoznak, szeretettel üdvözöljük, ha magaddal hozod ezeket. A mi képünk, a MetFotó egy olyan portrét ígér, ahol annyira felszabadult leszel lelkileg, és ellazult testileg, hogy nem fognak foglalkoztatni a körülmények. Professzionális fényképeket készíteni kihívás, de olyat, ahol Te magad látszol, abban a formában amiben még reménykedni se mersz, az a MetFotó.

Mi történik ilyenkor?

Amikor megérkezel hozzánk, megbeszéljük a képek terveit, hogy milyen portrét szeretnél. Ezután teljesen elkészülve (sminkben, ruhában) egy MET kezelést kapsz. Az érintések ellazítják az arcizmaidat, lecsendesítik a gondolataidat. Kipihent és érzelmileg megbékélt leszel. Utána következik a fotózás, ahol stresszmentesen, energiával telítetten megmutathatod Önmagadat.

A kész képek titkokat őriznek. Ha szeretnéd ezeket megfejteni az Ön-arcképedet, rácsodálkozni velünk, akkor segítünk kielemezni ezeket. Amennyiben igényed van rá, esetleg testileg vagy lelkileg szükségesnek is érzed, akkor dolgozhatunk tovább a MET terápiával, hogy megtaláld a teljes szabadságot.

A demot azoknak a hálás klienseinknek a fotóiból válogattuk, akik hozzájárultak hogy megosszák a tapasztalatokat, szóban és vizuálisan is. A képek retus nélkül készültek, fogadjátok szeretettel!


Gáspár Katalin
A Harmonet tulajdonosa

Nagyon nagyon készültem lelkileg erre a kísérletre, feldobva érkeztem meg. A MET-t nagyon szeretem, ahogy Babit is, úgyhogy örültem a kezelésnek és annak, hogy veletek lehetek. Először kicsit a hely maga volt fura, nem gyakran
fotóznak ilyen profi cuccal, néztem mint a hülye gyerek a moziban – de utána szerintem feltaláltam magam. Annyi különbséget éreztem, hogy az izgatottságból a feszültség elment belőlem, csak a boldog feldobottság maradt meg. A MET után azt éreztem, hogy sokkal “kisimultabb” vagyok, minden szinten.

Metfotóterápia: Kati választása a pozitív élmény ellenére a MET kezelést megelőző portréra esett. A képeken jól látható a különbség, azt, hogy mivel nem volt elégedett Kati és miért, az már egy következő, terápiás ülés témája lehet. Gyakran látunk megkendőzetlenül olyat is ilyenkor, amivel érdemes lehet dolgozni.


Kiss Péter
Rendszerterapeuta, www.rendszerterapia.hu

Amikor elfogadtam Adrien és Babi meghívását és lehetőség mutatkozott arra, hogy kipróbáljam a MetFotóterápiát, még kíváncsibb lettem, mint korábban. Átnéztem a MetFototerapia.hu honlapot és próbáltam értelmezni a leírtakat, próbáltam megkeresni a hatásmechanizmus lényegét. Végül feladtam és úgy döntöttem, hogy nem akarom megérteni, hanem inkább szeretném megtapasztalni. Adrien és Babi nagyon megnyugtató környezetet teremtett a munkához, amire azért is szükség volt, mert az indulásnál le kellett vetkőzzek. Nem voltam még műtermi fotózás alanya, főleg nem úgy, hogy elemzés tárgyát képezem. Miután elkészültek a fotók, átadtam magam Babi terápiás módszerének, amely váratlan élményeket hozott. Szinte úgy éreztem, hogy nem történik semmi és mégis olyan változásokat észleltem magamon, amelyek meglepetéssel hatottak rám. A legmegdöbbentőbb az volt, amikor az egyik lábam könnyebbé vált és egy egészen más minőségbe került. Szerencsére a folyamat végén a másik lábammal is megtörtént a csoda. A kezelés végén az volt az érzésem, mintha a helyükre rázódtak volna a sejtjeim. A legdöbbenetesebb viszont ez után következett, mert ismét a fényképezőgép elé kerültem és az új fotók pontosan megmutatták a változást. Még az arcom is kisimultabb lett, pedig a kezelés nem oda irányult. A finom rendeződés átmozgatott mindent a helyére. Jól érzem magam. Köszönöm.

Metfotóterápia : Nagyon mély volt Péterrel a közös munka, aki a maga speciális módján sokat hozzátett a gondolatainkhoz. Mindegyikünknek izgalmas volt, hogy egy új rálátással elemeztük ki a munkánkat, és új távlatokat kaptunk a terápiás folyamatainkhoz. Az külön érdekes volt, hogy Péternek nem arckezelést kért, és a változás mégis szembeötlő a portrén is, Ő MET utáni fotót választotta.


Herendi Gábor Esküvőrendező
www.herendigabor.hu

Nagy tapasztalatom van a munkám természete miatt a fotózásban, a színészi múltam miatt is otthon érzem magam hasonló helyzetekben. Az arckezelés után annyira ellazultam, hogy szinte ólomból voltak a tagjaim. Szükségem volt egy kis időre, amíg kedvem volt lábra állni. A második sorozat képeinél úgy érzetem mindegy, hogy mit kérnek tőlem, én derűs vagyok. Ha ráncolnom kellett volna a homlokom, vagy morcosan néznem, az nem ment volna: kibillenthetetlen nyugalom járt át. Azonnal tudtuk, hogy melyik kép készült a MET kezelés után. A közös munka annyira megtetszett, hogy folytatom a terápiás utazást.
Metfotóterápia : Gábor fantasztikus modell volt, játék volt vele fotózni. A MET folyamatába ugyanilyen lelkesedéssel vetette bele magát, nagyon mély erőket mozdított meg. A tisztelet önmaga iránt, amit a belső munkába fektetett átütő erejű volt.


Közös munkánk meglepetések sorozatával járt. Tapasztalataink hívták életre az ötletet, hogy szükség van egy új fajta megközelítésre, az önkifejezésben. A félelmek, az aggodalmak és frusztrációk nélküli megmutatkozásra. A Metfotóterápiás képek stresszmentes állapotot ígérnek. A publikált képek alanyai közeli ismerőseink, ismerős környezetbe érkeztek, a fenti problémák nélkül. Éppen ezért még erőteljesebbek azok a tapasztalatok, melyek megerősítenek bennünket abban, hogy még ilyenkor is pluszt jelenthet egy MET kezelés a fotózás előtt. Húsz perc, és olyan kérdések merülhetnek fel, olyan válaszok születhetnek bennünk, mely egy hosszabb utazás kezdetét jelenthetik.

Vannak akikkel egy közös beszélgetés a képeken keresztül testtartásról, érzelmekről, a testhez fűződő viszonyokról és lehetséges változásokról. Mások kedvet kaptak egy terápiás munkára, az önismeret folytatására.

www.metfototerapia.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3096 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x