Önbecsüléshiány és magabiztosságlékek
Címlap / Psziché / Önbecsüléshiány és magabiztosságlékek

Önbecsüléshiány és magabiztosságlékek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-08

A közelmúltban jártam egy mások által bölcs asszonynak titulált hölgynél, aki rövid vizsgálódás és néhány kérdés után megállapította, hogy kevés az önbecsülésem és szinte alig van önbizalmam. Csodálkozó szemekkel néztem rá, hogy vajon ő ezt honnan tudja, de ha már tudja, hát uccu-neki, megkérdezem mit tehetek annak érdekében, hogy az előbb emlegetett dolgokból kicsit többet halmozzak fel magamban. Megkérdeztem. Csodálkoztam. Ugyanis a válasz ennyi volt: bízz magadban!  

Köszi – gondoltam és kissé dühösen távoztam tőlem, arra gondolva, hogy becsülhettem volna magammal annyira, hogy nem szánok tízezer forintot egy üres tanácsra. Az önbecsülésem nem lett nagyobb, a pénztárcám tartalma viszont csökkent és megtanultam, hogy ha elég önbecsülésed van, akkor van pofád elkérni üres tanácsokért egy tízezrest.


Biztos kell nekem ezek után ezt az önbecsülés dolog? – agyaltam ezen még napokig, amikor is kezembe akadt a két szakértő francia úr könyve, mely szinte az arcomba vágta a keresett kérdéseire adott válaszokat.

Csak az örülhet az életnek és nyílhat meg a világ előtt, aki nem merül el az önsajnálatban. Csak az érezheti jól magát másokkal, aki jól érzi magát önmagával. Ehhez pedig megfelelő önbecsülésre van szükség, melynek megszerzésében szeretnénk segíteni minden olvasónknak.

Te becsülöd saját magad? Hogy viseled a kritikát? Stabil vagy labilis az önbecsülésed? Folyton tetszeni akarsz? Hány olyan ruha lóg a szekrényében, amelyet egyszer sem vettél fel? Mi mindenre vagy képes? Meg akarsz változni?


A francia szerzőpáros frenetikus sikerű könyve egy milliókat érintő, húsba vágó kérdés alapos, sok szemszögű, példákkal bőven illusztrált, jó hangulatú elemzése. Teszteket és megoldásokat kínál, kérdez és válaszol, tanácsokat ad és óva int bizonyos baklövések elkövetésétől. Ha megfontoljuk a javaslataikat, harmonikusabban élhetünk önmagunkkal és másokkal.
Hálás vagyok a franciáknak, hogy kiemelték ezt: ha megfontoljuk a javaslataikat…vagyis nem elég csupán elolvasni a könyvet, ugyanis attól nem változik meg az életed. Sőt az enyém sem. Változtass! Légy bátor! Most komolyan?! Mi történhet? Az önbecsülésed már így is a béka feneke alatt van , kudarc esetén legfeljebb beigazolódik, hogy igazad  volt. De nem lesz. Mert a két francia okosabb mint te vagy én és piszok sok önbizalmuk van mindahhoz, hogy megtanítsanak téged is arra, hogyan legyél magabiztos. Kezd el most!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2841 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x