E, mint: Elengedlek, hogy maradj!
Címlap / Psziché / E, mint: Elengedlek, hogy maradj!

E, mint: Elengedlek, hogy maradj!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Néhány nappal ezelőtt álltam a konyhámban, mellettem egy valódi látó és sok mindent értő, aki igyekezett nekem elmagyarázni mit is jelent az elengedés. Ha vizet veszel a tenyeredbe és lazán tartod, akkor szépen lassan csordogál, sőt ott marad benne. Ha görcsösen szorítod akkor a marék víz helyett nem marad más csak görcsös öklöd és elfehéredett ujjperceid. Ez hát az elengedés!  

Érted már? Szerintem nem. Méghozzá nem azért mert értetlen vagy. Piszok nehéz megérteni. Olvashatsz erről könyveket, hallgathatod a taoista bölcseket vagy nézheted youtube-on a modern guruk valamelyikét, akkor sem igazán fogod megérteni, mit is jelent a valódi elengedés. Hiszen mondhatod, hogy "persze, elengedtem" de közben folyton ott van, folyton pörög-forog-kattog...de akkor hol a valódi elengedés?

A hiba mégsem benned van. Talán a vízből és a tenyérből megértheted. Talán a látónak igaza volt, hogy nem definíciókkal fárasztott, hanem demonstrált. Bár meg kell mondjam ez napokkal ezelőtt volt és csak most értettem meg mit jelent a szó: elengedés.


Megvilágosodtam volna? Egy fenét! Egyszerűen csak fogtam a saját életem és hagytam összeomlani egy részét. Nem jókedvemben, nehogy azt gondold. Nem mazochizmusból - utálom a fájdalmat! Egyszerűen nem volt más választásom.

Igen - úgy tűnik gondban vagyok az E betűs szavakkal: elfogadás, elengedés. Valahogy bármerre nézek E betűt látok. És nem értem. Nem értettem. Elfogadás? Hogy a francba, amikor tele van az élet igazságtalansággal és érthetetlen fordulatokkal?! Na és akkor mi van?! - kérdeznék a bölcsek. Attól, hogy te tiltakozol, nem fogadod el, hisztizel, vered magad a földhöz, falhoz vagy zokogva kúszol végig a nappali padlóján, attól az a dolog még megtörténik.  Nesze: elfogadás.

Igen - úgy tűnik gondban vagyok az E betűs szavakkal: elengedés. Olvashattatok már tőlem egy-két írás itt az Ikerlángról vagy Ikerlélek jelenségről. Ez a nagyon erős kapocs közted és a Lelked Másik Fele közt, ez a mérhetetlen és megmagyarázhatatlan szeretetérzés, ami elönt amikor rá gondolsz bizony ad egyrészt egy magabiztosságot, másrészt némi görcsös szorítást, hiszen nem minden nap élsz át ilyesmit. Ezt pedig markolni kell.

De mi lesz ha túl erősen szorítod? Mi lesz ha már annyira akarod, hogy elfehérednek az ujjaid? Semmi! Ha ez az Univerzum egyik legerősebb lelki kapcsolódása, akkor miért hiszed, hogy szorítanod kell ahhoz, hogy megmaradjon? Ha pedig nem, akkor miért hiszed, hogy ha szorítod is, akkor megmarad?

Most értettem meg. Az elfogadás nem belenyugvás. Az elengedés nem szakítás. Nem Őt engeded el, hanem a fizikai görcsöket, a lelki odaláncolást. Valóban azt hiszed, hogy Ő a Lelked Lángja? Valóban úgy gondolod hogy az összes együtt érzés (szándékosan nem egybeírtam), a sok együtt megélt csoda csupán akkor marad az életedben ha görcsösen szorítod?


Nem! Engedd el a görcsöt. Ne őt engedd el, ne a világ legszebb Szerelemérzését, ne a legszorosabb összekapcsolódást amit Univerzum adhat, csak a görcsöt.

Ne görcsölj a szerelmen, a kapcsolaton, a pénzen, a szüleiden, a barátaidon. Ne rettegj folyton, hogy rosszabb lesz, hogy nem sikerül, hogy valami majd elromlik, hogy véget ér.

 

Engedd el! Add át az Univerzumnak és meglásd másnap megjelenik nálad és átölel, megérkezik a pénz a számládra és körbevesznek a barátok. Az Igazi dolgok jönnek, gyorsabban mint gondolnád.

Engedd meg magadnak, hogy így legyen!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 28752 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x