Mi a TEK? Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Címlap / Psziché / Mi a TEK?

Mi a TEK?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-20

Száz és száz módszer kering mostanában arra, hogy boldogabbak legyünk, vidámabban ébredjünk, kedvesebben szóljunk a szomszédhoz és több pénz legyen a pénztárcánkban. Cikksorozatunkkal szeretnénk bemutatni néhány olyan módszert, eszközt, amely talán sokaknak még ismeretlen vagy egy már ismert módszert valamiféle leágazása, tökéletesített verziója.  

Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia (TEK)

A TEK Kineziológia személyi, életvezetési, problémamegoldási, stresszredukciós tanácsadó módszer, melynek célja az ügyfél életminőségének, közérzetének javítása belső erőforrásainak aktivizálásával. Az érzelmi stresszek feloldásával hatékonyan befolyásolja a test energia-áramlását, így energetikai egyensúlyt hoz létre. A TEK Tanácsadó segíti ügyfelét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, a minőségileg jobb élet elérésében.


A Tanácsadás (coaching) megközelítései elég különbözőek. Leginkább a vezetői készségek fejlesztésére használt módszerként terjedt el a köztudatban (és ki nem vezető a saját életében?), de tekintik teljesítménynövelő eljárásnak is, amikor a cél a tanulási teljesítmény fokozása.

Egyes szerzők szerint a coaching lényege a kommunikáció, amelynek során a coach azokat a válaszokat segíti a felszínre hozni, amiket az ügyfél valószínűleg tud, bár világosan soha nem fogalmazott meg. Mások a coaching tanulás jellegét emelik ki. A coach külső szemlélőként megfigyeli a folyamatokat, és új tettekre, eddig ki nem próbált magatartásformák kipróbálására ösztönözheti ügyfelét. A jó coach nem válaszokat ad, hanem a megfelelő kérdéseket tesz fel.

A kineziológia meghatározásai is eléggé eltérőek. A Professzionális Kineziológusok Nemzetközi Egyesülete által lefolytatott egyeztető ülésen a szakma a következő állásfoglalást adta: “a kineziológiai szakágak egy része természetgyógyászati jellegű, egészségügyi szolgáltatásként is értékelhető, zöme azonban nem, mivel képességfejlesztéssel foglalkozik, illetve önismereti, személyiségfejlesztő jellegű.”


A coachnig célja:
  • a teljesítmény növelése
  • tanulás ösztönzése
  • önismeret növelése
  • az alkalmazkodási képesség növelése.
A TEK Tanácsadás az értékek és jövőkép tisztázásáról és célok kitűzéséről szól, annak érdekében, hogy az adott személy kielégítő, sikeres és teljes életet éljen.

Ennek érdekében feltérképezi a jelenlegi élethelyzetet, döntési helyzetet, és a jövőbeli elérendő cél meghatározására nagy hangsúlyt fektet (ez lehet egy jövőbeli magatartás, döntés, viselkedés vagy érzelem/élethelyzet kezelési módszer). A fókusz tehát a jövőn van.

A lényeg tehát a Life Progression (LP) azaz a jövő a mostban.


Tehát a TEK Tanácsadó segíti ügyfelét az élet kihívásaival kapcsolatos aktív, hatékony, pozitív, dinamikus problémamegoldásban, mind a business coaching (üzleti tanácsadás), mind a life-coaching (életvezetési tanácsadás) területén.

A TEK Kineziológia az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetőségét és eszközeit adja kezünkbe.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia (TEK) olyan speciális tanácsadó rendszer, mely több idősíkban és dimenzióban vizsgálja a probléma kialakulási és megoldási mintát, s ezzel a legteljesebb tanácsadási lehetőséget biztosítja az ügyfél számára.

Speciális technikákkal feltérképezhető, hogy milyen dimenziókban, melyik generációnkban blokkolódtak, vagy léptek működésbe azok a minták, amelyek a jövőbeli célunk megvalósítását akadályozzák.

Megváltozott emberi kapcsolatok, kiegyensúlyozott, harmonikus életvitel, a testsúly rendeződése a legbiztosabb jelei a változásnak. A generációs háttér feltérképezésének eredményeképpen a kezelések pozitív hatása ügyfelünk családjában is érvényesül.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1877 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x