Módszerről-módszerre: holistic pulsing
Címlap / Psziché / Módszerről-módszerre: holistic pulsing

Módszerről-módszerre: holistic pulsing

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

Napról-napra újabb módszerek és eszközök bukkannak fel a közérzetjavító szolgáltatások sorában, melyek egy részéről most hallunk először. Fókuszban a holistic pulsing. 

A Holistic Pulsing vagy Lélekmasszázs egy manuál (kézi) terápia, amely tágabb értelemben véve a masszázsformákhoz tartozik, egy gyengéd, mégis intenzív testorientált lazítási technika.

Az Ausztráliából származó, Holistic Pulsing elnevezésű módszer, a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít.


Célja az energetikai egyensúly elérése. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva a kezelt kellemes, mély ellazulást él át. A ritmussal - ami hasonló a szívveréshez - a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz.
Gyengéd,mégis intenzív lazítási technika,mivel egész lényünkre hat,a test-lélek-szellem hármas egységének harmóniáját igyekszik visszaállítani.A kezelés ajánlott mindenkinek,aki fizikai,lelki és szellemi terhelésnek van kitéve a mindennapok folyamán.Különösen ajánlott azok számára,akik e terhelésnek köszönhetően fáradtnak,feszültnek érzik magukat,esetleg félelmeik vannak. A lélekmasszázs az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet- lelket- szellemet stimulálja, beindul a gyógyulási folyamat a fizikai testben, kialakul a hármas egység közötti egyensúly.

Ez a terápiás módszer, segíti a pszichoszomatikus, prevenciós, krónikus degenerativ betegségekben szenvedők gyógyulását.


A Holistic Pulsing kezelés azoknak ajánlott, akik túlterheltek, mindennapi erős stressznek vannak kitéve, testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek, nem lokalizálható, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak, vagy egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat.

Jó eredménnyel alkalmazható a félelmek oldásában, a pánikbetegség, a Ddepresszió gyógyításában, mint kisegítő terápia. Terhes kismamák számára ugyancsak jótékonyan hat az ellazulást segítő, stressz-oldó, nyugalmat fenntartó lélekmasszázs.
A kezelés kényelmes ruhában történik, ez is elősegíti a kezelt személy kellemes ellazulását.

http://holistic-pulsing.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1977 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x